Deze vraag stelt u terecht. Een goede opbrengst vergt echter ook een goede timing en strategie. Want de verkoop van een huis is niet zo eenvoudig als sommige mensen of partijen het doen lijken. Een snelle en effectieve verkoop, resulterend in de juiste verkoopsom vergt kennis van de markt samen met de juiste persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke relatie verhoogt de kans op de verkoop van uw huis

Rappange Makelaardij staat u graag bij om uw huis onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs te verkopen. Twee van onze ervaren makelaars komen uw woning opnemen. Twee zien tenslotte meer dan één! En mocht uw persoonlijke makelaar onverhoopt verhinderd zijn, dan behartigt de tweede makelaar altijd direct en kundig uw belangen.

Uw adviseur zal het verkoopproces van uw woning persoonlijk begeleiden. In een kort tijdsbestek organiseren wij veel bezichtigingen met serieuze gegadigden. Biedingen worden met u besproken en bij verkoop begeleiden wij u persoonlijk tot en met de overdracht bij de notaris. Zo bent ú verzekerd van een efficiënt verkoopproces, continuïteit én deskundigheid gedurende het gehele proces.

Tijdens het verkoopproces kunt u het volgende van ons verwachten:

1. Adviesprijs en bepalen verkoopstrategie

Op basis van een gedegen opname van uw woning geven wij een adviesprijs af. We definiëren de pluspunten van uw woning en bespreken met u hoe wij de woning het beste aan gegadigden kunnen presenteren. Daarna bepalen we samen met u de verkoopstrategie. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u de bezichtigingen.

2. Optimale zichtbaarheid

Rappange Makelaardij zorgt voor optimale zichtbaarheid van uw pand bij potentiële kopers. Uw woning komt onder andere op onze eigen website en op Funda.nl. Ook verspreiden we een uitgebreide brochure met foto’s van uw huis aan ons bekende gegadigden. In overleg kunt u er voor kiezen om aanvullend te adverteren in bekende dagbladen en/-of woongidsen.

3. Onderhandelen

Zodra er een bieding op uw huis binnenkomt, verneemt u dat uiteraard direct van ons. Uw makelaar voert, in nauw overleg met u, de onderhandelingen met de kopende partij.

4. Overdracht

Bij overeenstemming tussen u en de koper begeleidt Rappange Makelaardij u vervolgens bij het proces van overdracht. Uw makelaar gaat na of de notariële stukken correct zijn en houdt samen met de notaris in de gaten of partijen hun verplichtingen over en weer correct nakomen.