Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement van uw vastgoed. En goed commercieel vastgoedmanagement zorgt nu eenmaal voor het hoogste rendement uit uw investering! Rappange Administratie BV is één van de grootste particuliere vastgoedbeheerders in Amsterdam. Met onze kennis en ervaring bent u ervan verzekerd, dat uw panden verhuurd worden én blijven tegen de juiste prijs.

Gedegen en effectief vastgoedbeheer

Onze afdeling vastgoedbeheer verzorgt het beheer van particuliere woningen, kantoren/bedrijfsruimte, parkeergarages en winkels. Wij zorgen ervoor dat uw object verhuurd wordt, de huren geïncasseerd worden en het dagelijkse onderhoud uitgevoerd wordt.

Onze diensten kunnen uiteraard worden aangepast aan het individuele eisen/wensenpakket van u als opdrachtgever.

Samenwerking vanuit diverse disciplines

Wij spreken graag een service level met u af. Daarin komen we onder andere overeen wat de minimale-en maximale onderhoudseisen zijn. Naast onderhoudsbeheer is uw debiteuren- en crediteurenbeheer ook bij ons in goede handen. Ons strakke beleid zorgt er voor dat eventuele huurachterstanden laag blijven en (vaste) lasten tijdig worden voldaan.

Onze kracht is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen ons bedrijf: makelaardij, verzekeren, vastgoedbeheer en onderhoud, waardoor wij het beste rendement voor u kunnen behalen.

Neemt u voor meer informatie of een offerte gerust contact op met onze afdeling vastgoedbeheer via. beheer@rappange.com