inds 1966 is A.J. Driessen B.V. actief in de gehele General Aviation verzekeringsmarkt. Dus van charters, airtaxi's, aircouriers en grote business-jets tot microlights en zweefvliegtuigen.

 

Sinds 2003 wordt opgetreden onder de nieuwe handelsnaam Driessen & Rappange Verzekeringen en verzorgen wij ook alle bedrijfs-, personeels- en individuele verzekeringen.

Enige gespecialiseerde luchtvaartverzekeringsmakelaar in Nederland

Driessen & Rappange is in Nederland de enige gespecialiseerde makelaar in luchtvaartverzekeringen waarbij risico's zowel nationaal als internationaal worden geplaatst.

Driessen & Rappange heeft zo'n 75% van de General Aviationmarkt in Nederland verworven en is daarmee marktleider. Dat heeft alles te maken met specialisme: kennis van de luchtvaartverzekeringsmarkt gecombineerd met kennis van het vliegbedrijf en het vliegen zelf!

Veel ervaring met afwikkeling Luchtvaartschades

Driessen & Rappange behandelt gemiddeld meer dan 100 luchtvaartschades per jaar, zowel binnen als buiten Nederland. Bij omvangrijke of gecompliceerde schadegevallen wordt soms jarenlang geprocedeerd. Ook de ervaring die daarmee is opgedaan, is uniek.

De luchtvaartverzekeringswereld vormt een volledig eigen wereld met eigen regels, afspraken en gewoonten. Voor de gemiddelde verzekeringsdeskundige is dit dan ook onbekend gebied. Bent u -op welke manier dan ook- actief in de luchtvaart, dan doet u er verstandig aan om alleen "in zee" te gaan met verzekeringsmensen die in deze wereld thuis zijn.<

Bekijk ons breed pallet van verzekeringen