Dit kan bij Rappange Makelaardij! Wij zijn als geen ander thuis in de verhuurmarkt en begeleiden u graag bij het verhuren van uw woning in Amsterdam e.o.

Bij ons bent u verzekerd van een full service verhuurconcept waardoor u continuïteit verkrijgt en optimale huurinkomsten. We begeleiden u gedurende het gehele verhuurtraject. Het verhuren van onroerend goed is immers een activiteit waar meer bij komt kijken dan alleen het opstellen van een contract met de huurder.

Allereerst is het voor u als opdrachtgever van belang dat uw leegstaande ruimte zo spoedig mogelijk weer verhuurd is. Onze dienstverlening zorgt hiernaast voor het zorgvuldig screenen van potentiële huurders op ID fraude en kredietwaardigheid.

Ook wijzigt de wet- en regelgeving rondom huur en verhuur regelmatig en is het daarom belangrijk dat de gehanteerde contracten up-to-date zijn. Wij voorzien u van deskundig advies van intake tot after sales tijdens de huurperiode.

In ons full service verhuurconcept voeren wij onder meer de volgende activiteiten uit:

  • aanvragen van vergunningen;
  • intakegesprekken aspirant-huurders;
  • opstellen van huurcontracten;
  • verwerken van opzeggingen;
  • ondersteuning en advisering bij juridische kwesties.

Wij begeleiden u graag bij het vinden van de juiste huurder en het opstellen van de goede contracten. Continuïteit in verhuur staat bij ons op de eerste plaats.