Vastgoedmanagement kan niet zonder optimaal onderhoud. Onze afdeling Bouwkundig Beheer biedt hierin een breed scala aan diensten.

Of u nu eigenaar bent van één of meerdere beleggingspanden of particulier eigenaar binnen een VvE, bij onze deskundige medewerkers is uw onroerend goed in goede handen. Wij bieden beheer op maat waarbij wij rekening houden met de afspraken die wij met u maken.

Onze beheerwerkzaamheden beperken zich niet alleen tot Amsterdam en omstreken. Wij werken landelijk en hebben dan ook een landelijk netwerk van aannemers tot onze beschikking voor het uitvoeren van herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Van een cv-storing in Zwolle tot het begeleiden van planmatig onderhoud in Hilversum. Wij zorgen voor een correcte afhandeling.

Welke onderhoudswerkzaamheden voeren wij uit ?

Dagelijks onderhoud

24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar om de benodigde herstelwerkzaamheden snel, correct en tegen een concurrerende prijs uit te voeren. Voor elke discipline hebben wij diverse aannemers beschikbaar. Tevens beschikken wij over een eigen aannemerij.

Mutatieonderhoud

Wanneer een woning leeg komt zorgen wij er voor dat de woning zo snel mogelijk weer verhuurd kan worden tegen het beste rendement. Wij adviseren u over mogelijke rendabele verbeteringen en wij begeleiden deze werkzaamheden.

Planmatig onderhoud

Wij inspecteren periodiek uw vastgoedportefeuille en informeren en adviseren u wanneer planmatig onderhoud noodzakelijk is. Mocht het bijvoorbeeld nodig zijn om het buitenschilderwerk volgend jaar uit te voeren, dan vragen wij hiervoor ruim op tijd concurrerende offertes aan.

Vervolgens adviseren wij u welk bedrijf de werkzaamheden het beste kan uitvoeren. De opdrachtverstrekking, planning, het informeren van bewoners, begeleiding, oplevering en bewaking van garantietermijnen worden in het plan van aanpak opgenomen.

Verzekeringskwesties

Bij elke schade kijken wij kritisch naar de oorzaak. Indien de oorzaak gedekt wordt door de opstalverzekering en de polis door ons wordt beheerd, zorgen wij voor de gehele afhandeling van dit proces. Indien de polis niet bij ons in beheer is, verwijzen wij u door naar de betreffende verzekeraar.

Reparatieverzoek?

U kunt onze technisch opzichter bellen tijdens het telefonisch spreekuur op maandag/woensdag/vrijdag tussen 08.30 en 10.00 uur via het algemene telefoonnummer of u stuurt ons een mail naar onderhoud@rappange.com.

Het onderhouds ABC

In het hier te downloaden Onderhouds ABC kunt u nakijken welke onderhoudskosten voor rekening huurder en welke kosten voor rekening eigenaar komen.