Het vinden van een geschikt huurhuis in Amsterdam en omgeving is een lastig traject. "Sorry, maar de woning is al verhuurd", zult u als huurzoekende wel vaker gehoord hebben.

Ons kantoor beschikt over een groot huuraanbod. We zijn niet voor niets een van de grootste verhuurbedrijven in Amsterdam. We beschikken over een groot aanbod en zetten ons relatie-netwerk graag in voor een passende huurwoning voor u.

U plaatst een zoekopdracht en ons team zoekt naar de gewenste woning. Wij kijken binnen ons eigen aanbod en zoeken in ons relatienetwerk naar het passend aanbod voor u.

Wanneer de juiste woning is gevonden, reageren wij meteen waarbij u als potentiële huurder aan de verhuurder wordt voorgesteld. Dit laatste doen wij om zo weinig mogelijk tijd te verliezen tussen het vinden van het aanbod en uw eerste reactie.

Zo blijft u andere huurwoning-zoekenden net die eerste belangrijke stap voor.

Volgens de Wet goed verhuurderschap moeten verhuurders en verhuurmakelaars huurders van woon- of verblijfsruimte schriftelijk informeren over hun rechten en plichten als huurder. In dit overzichtsdocument staat de informatie die aan de huurder verstrekt moet worden.