Uitgebreide ervaring in vastgoed met een volledig dienstenaanbod.

We zijn een gecertificeerde makelaar/taxateur die al meer dan 100 jaar actief is in Amsterdam en omgeving. Hierdoor weten wij hoe wij voor u succes kunnen behalen in de enigszins overspannen Amsterdamse huizenmarkt.

Wat in 1906 begon als een eenmanszaak is anno 2015 uitgegroeid tot een volledig geoutilleerd makelaarskantoor dat alle diensten voor onroerend goed in huis heeft. Makelaardij, verzekeringen, huurbeheer, VvE, administratie en aannemerij.

Ook alle verzekeringstechnische diensten rondom vastgoed zijn bij ons goed gewaarborgd. Ons verzekeringsbedrijf kan u van dienst zijn voor alle typen verzekeringen. Van particulier tot bedrijfsmatig. Denk hierbij aan opstal, aansprakelijkheid en vve verzekeringen, maar ook aan hypotheken en pensioenen.

Snelle adequate afhandeling van uw wensen en vragen

Heeft u vandaag een specifieke opdracht rondom aankoop, verkoop, verhuur, taxatie, hypotheek of verzekeringen? Binnen 24 uur krijgt u van ons een concreet voorstel. Wij inventariseren de markt voor u, analyseren de bouwkundige staat van een object, brengen realistische taxaties uit en onderhandelen scherp voor de aankoop of verkoop van uw huis.

Allemaal specialistische werkzaamheden waar wij raad mee weten. In overleg met u gaan we stap voor stap door het proces, dan weet u precies waar u aan toe bent. Duidelijkheid en transparantie voor alles.

Dat is de rol van Rappange Makelaardij. U deskundig bijstaan bij één van de grootste gebeurtenissen in uw leven.