Rappange Makelaardij is u graag van dienst bij het vinden van dat huis dat echt bij u past. Om u aan uw ideale woning te helpen, is het belangrijk dat wij uw wensen tot in de kleinste details kennen. We nodigen u dan ook altijd vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

Bij het uitzetten van de zoekopdracht werken wij als volgt:

1 Intakegesprek

Hierin bespreekt onze makelaar uw woonwensen en -criteria. Aan de hand van dit gesprek geeft uw persoonlijke makelaar aan of uw wensen reëel zijn en hoe wij voor u op zoek gaan.

2 Zoek & vind

Bij het zoeken maken wij o.a. gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen staan geregistreerd. Uw wensen worden met dit aanbod vergeleken, waarna het aanbod automatisch aan u wordt toegestuurd. Tevens houdt uw persoonlijke makelaar overige media en het internet nauw in de gaten.

3 Samen bezichtigen

Samen met uw persoonlijke makelaar bezoekt u de diverse panden. Wij begeleiden u en geven een indicatie van de staat van onderhoud van de woning. Indien een aanvullend bouwkundig advies gewenst is, verzorgen wij de aanvraag hiervan voor u. Vervolgens bespreken wij met u de waarde van de woning.

4 Onderhandelen

Wij adviseren u over de te volgen onderhandelingsstrategie. In nauw overleg met u zullen wij de onderhandelingen voeren tussen u en de verkopende partij. Elke stap in de onderhandeling wordt uitvoerig met u besproken.

5 Overdracht

Rappange Makelaardij begeleidt u bij het proces van koop en overdracht. Uw persoonlijke makelaar gaat o.a. na of de notariële stukken correct zijn. Wij zullen u tevens bijstaan bij de koop- en de leveringsakte op het kantoor van de notaris en het hiertussen gelegen proces.

6 Hypotheek

Indien u dat wenst, kan een van onze ervaren hypotheekadviseurs u adviseren over de financiering voor de aankoop van uw huis.