Rappange Makelaardij is u graag van dienst bij het vinden van die woning die echt bij u past. Om u aan uw ideale woning te helpen, is het belangrijk dat wij uw wensen tot in de kleinste details kennen. We nodigen u dan ook altijd vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

 

In dit gesprek worden al uw woonwensen besproken. Welke eisen stelt u aan uw mogelijke koopwoning? Wilt u bijvoorbeeld een woning op de begane grond met tuin of gaat uw voorkeur uit naar een gezellig appartement op een bovengelegen etage? Indien gewenst, is het mogelijk om hypotheekadvies in te winnen bij Rappange Verzekeringen en Hypotheken. Zo weten u en uw makelaar precies wat er te besteden is en welke koopwoningen hierdoor voor u in aanmerking komen.

 

Heeft u op dit moment al een koopwoning en wilt u deze verkopen? Dan zijn wij u graag van dienst bij de verkoop. Uw huis voor een goede prijs verkopen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij helpen u met het uitzetten van een goede verkoopstrategie en brengen uw woning bij potentiële kopers onder de aandacht.

 

Rappange Makelaardij B.V. is al jarenlang de betrouwbare partner bij het zoeken naar woningen in en rond Amsterdam. Wanneer uw woonwensen bij ons helder zijn, gaan wij op zoek naar een geschikte koopwoning. Hierbij maken wij gebruik van diverse zoekmogelijkheden, waaronder het NVM-uitwisselingssysteem, het internet en uiteraard ons eigen netwerk. Vinden wij een geschikte koopwoning, dan zullen wij deze samen met u bezichtigen. En wilt u uiteindelijk een woning kopen, dan voeren wij namens u de onderhandelingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website: www.rappange.com.


Wij helpen u graag! Het aankoopproces vatten wij hieronder in een aantal punten voor u samen.

1 Intakegesprek

Hierin bespreekt onze makelaar uw woonwensen en -criteria. Aan de hand van dit gesprek geeft uw persoonlijke makelaar aan of uw wensen reëel zijn en op welke wijze wij voor u op zoek gaan.

2 Zoek & Vind

Bij het zoeken naar een passende woning maken wij o.a. gebruik van het NVM-computernetwerk, waarin alle te koop staande woningen staan geregistreerd. Uw wensen worden met dit aanbod vergeleken, waarna het aanbod aan u wordt toegestuurd. Tevens houdt uw persoonlijke makelaar overige media en het internet nauw in de gaten.

3 Samen bezichtigen

Samen met uw makelaar bezoekt u de diverse panden. Wij begeleiden u en geven een indicatie van de staat van onderhoud van de woning. Indien een aanvullend bouwkundig advies gewenst is, verzorgen wij de aanvraag hiervan voor u. Vervolgens bespreken wij met u de waarde van de woning.

4 Onderhandelen

Wij adviseren u over de te volgen onderhandelingsstrategie. In nauw overleg met u zullen wij de onderhandelingen voeren tussen u en de verkopende partij. Elke stap in de onderhandeling wordt vooraf uitvoerig met u besproken.

5 Overdracht

Rappange Makelaardij begeleidt u bij het proces van bezichtiging tot levering bij de notaris. Uw makelaar gaat o.a. na of de notariële stukken de juiste gegevens bevatten. Wij zullen u tevens bijstaan bij de koop- en de leveringsakte op het kantoor van de notaris en het hiertussen gelegen proces.

6 Hypotheek

Indien u dat wenst, kan een van onze ervaren hypotheekadviseurs u adviseren over de financiering voor de aankoop van uw huis.