Het bouwen en verbouwen van woningen vergt veel persoonlijke aandacht. De werkzaamheden worden vertaald en afgestemd naar alle verwachtingen, wensen en eisen.

Rappange Aannemerij heeft zich al decennia lang bewezen als betrouwbare partner in de bouw. Onze werkzaamheden richten zich op het onderhouden en verbouwen van woningen voor particulieren in groot Amsterdam. De expertise van het voltallige aannemersbedrijf staat van begin tot eind tot uw beschikking. Van planvorming tot kopers begeleiding.

Oplevering conform planning

We nemen zowel kleine als grote opdrachten aan. Onze deskundige nauwkeurigheid zorgt er voor dat de projecten geheel volgens afspraak verlopen. Maar belangrijker is dat wij de projecten conform planning opleveren. Voor elke discipline hebben wij de juiste vakmensen in huis. We onderhouden korte lijnen met diverse installateurs, architecten en schilders

Rappange Aannemerij heeft ruime ervaring in de woningbouw en in grote en kleinschalige verbouwingen in groot Amsterdam. Wij weten wat er komt kijken bij de specifieke verbouwings-eisen van appartementencomplexen en bouwprojecten middenin het stedelijke gebied van Amsterdam.

Onze garanties

Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt, waardoor de planning en de gemaakte afspraken van het project soepel verlopen. Onze interne kwaliteitszorg staat garant voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid.

Rappange Aannemerij beschikt over een sterke financiële basis als ook over passende verzekeringen. Daardoor zijn wij financieel solide en bieden wij dus altijd concrete garanties, transparante afspraken en duidelijke overeenkomsten.