We zijn als gecertificeerd makelaar/taxateur al meer dan 100 jaar actief in Amsterdam en omgeving. Hierdoor weten wij hoe wij voor u succes kunnen behalen in de enigszins overspannen Amsterdamse huizenmarkt.

Heeft u vandaag een specifieke opdracht rondom aankoop, verkoop, verhuur, taxatie, hypotheek of verzekering? Binnen 24 uur krijgt u van ons een concreet voorstel. Wij inventariseren de markt voor u, analyseren de bouwkundig staat rondom een object, brengen realistische taxaties uit en onderhandelen scherp voor aankoop of verkoop van uw huis.

Optimale invulling van uw vastgoed wensen

Alles draait bij ons om de optimale invulling van uw exacte wensen, en verwachtingen. Of het nu gaat om aankoop of verkoop of commerciële verhuur. Welke vraag u ook heeft, wij zorgen voor de juiste dienst. We hebben het allemaal in huis en zijn u graag van dienst.

Op onze website vindt u veel informatie over het kopen, verkopen, huren en verhuren van een woning en informatie over woning taxatie, financiering, de verschillende hypotheekvormen en woningbeheer.

Ons complete woningaanbod

Ons beschikbare woningaanbod (koop- en huurwoningen) geven wij hier overzichtelijk weer met behulp van mooie fotoreportages, gratis te downloaden brochures, informatie over de woongebieden en het Google Earth mapping systeem of aanvullende diensten.