Professioneel huurbeheer draagt bij tot waardebehoud van uw vastgoed.

Uiteraard wilt u een zo hoog mogelijk rendement van de verhuur van uw vastgoed. En goed commercieel onderhoudsmanagement zorgt nu eenmaal voor het hoogste rendement uit uw verhuurde woning! Rappange is de grootste particuliere vastgoedbeheerder in Amsterdam. Met onze kennis en ervaring bent u ervan verzekerd, dat uw panden altijd verhuurd worden én blijven.

Gedegen en effectief huurbeheer

Onze diensten kunnen uiteraard worden aangepast aan het individuele eisen/wensenpakket van u als opdrachtgever. Ons staat maar een doel voor ogen; zoveel mogelijk rendement uit uw verhuur portefeuille te halen.

Samenwerking vanuit diverse onderhoud disciplines

Wij spreken graag een service level met u af. Daarin komen we onder andere overeen wat de minimale en maximale onderhoudseisen zijn. Naast onderhoudsbeheer is uw debiteuren- en crediteurenbeheer bij ons ook in goede handen. Ons strakke beleid zorgt ervoor dat eventuele huurachterstanden laag blijven en (vaste) lasten tijdig worden voldaan.

Onze kracht is een goede samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen ons bedrijf: makelaardij, verzekeringen, vastgoedbeheer en onderhoud, waardoor wij het beste rendement voor u behalen.