Vorige | Volgende

Van Baerlestraat 80 - I Amsterdam

Huurprijs € 2.250 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemeen Op een top A1 en chique locatie in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam – de Van Baerlestraat- kantoorverdieping te huur aan met een vloeroppervlakte van in totaal 70m2. Het pand is gelegen tussen de Willemsparkweg en de Jan Willem Brouwersstraat recht tegenover het alom bekende Museumplein en Stedelijk Museum en om de hoek van de P.C. Hooftstraat. Op de eerste verdieping is de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
70 m²

Omschrijving

Algemeen
Op een top A1 en chique locatie in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam – de Van Baerlestraat- kantoorverdieping te huur aan met een vloeroppervlakte van in totaal 70m2.

Het pand is gelegen tussen de Willemsparkweg en de Jan Willem Brouwersstraat recht tegenover het alom bekende Museumplein en Stedelijk Museum en om de hoek van de P.C. Hooftstraat.

Op de eerste verdieping is de kantoorruimte gelegen met een indrukwekkend uitzicht op het Museumplein. Het kantoor is recent voorzien van een nieuwe pantry met koelkast en ..... de vloer is geïsoleerd en wanden zijn gesaust. Lichtinval is heerlijk door de grote raampartij aan de voorzijde. de achterzijde is voorzien van twee ramen met isolatieglas, waardoor de kleine ruimte, welke goed kan fungeren als vergaderruimte, ook natuurlijk licht heeft. De ruimte beschikt over een eigen gas- en elektrameter en de wc bevindt zich aan de centrale hal.

Vloeroppervlak
De totale vloeroppervlakte van de kantoorruimte, eerste verdieping, bedraagt 70m2.

Bereikbaarheid
De locatie is met de auto goed bereikbaar via diverse toegangswegen. Daarnaast is de ligging ten opzichte van het openbaar vervoer ideaal, tegenover diverse tram- en busverbindingen.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg. Aan de overzijde ligt de parkeergarage Museumplein.

Huurprijs
€ 27.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten
Niet van toepassing, behoudens eventuele meerpremie en/of bijdrage aan de winkeliersvereniging

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige, leeg en ontruimde staat, behoudens eventueel door de nieuwe huurder overgenomen zaken van de huidige huurder.

Voorzieningen / Installaties
Geen; Uitbreiding, aanpassing, reparatie of vervanging van de aanwezige verwarmings-, water-, koeling- en elektrische installatie komt voor rekening huurder.

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 2 jaar.

Huuropzegging
Tenminste 6 maanden.

Levering en diensten
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Aanvaarding
In overleg

Bijzondere bepalingen
Clausule huurincasso, Algemene voorwaarden verbouwingen, (licht)reclame, zonwering e.d.; Binnenonderhoud,

Bijzonderheden
Reclame mogelijk na toestemming van verhuurder en met inachtneming van de daarvoor benodigde vergunningen van overheidswege.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de beoordeling.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com


Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
70 m²
In units vanaf
70 m²
Perceel
70 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet

Foto's

Kaart Van Baerlestraat 80 - I Amsterdam

naar Van Baerlestraat 80 - I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand