Rappange Administratie B.V. beheert onroerend goed in opdracht van haar klanten. Het gaat hierbij om woningen, kantoren en bedrijfsruimten, veelal binnen de ring van Amsterdam, maar ook daarbuiten. Onze beheerstaken zijn veelomvattend en variëren van het verhuren van het onroerend goed, het (planmatig) onderhoud, tot de huurincasso en huiseigenarenadministratie. Voor meer informatie over ons bedrijf zie onze website www.rappange.com.

Voor de afdeling Huuradministratie zijn wij per direct op zoek naar een Administratieve Vastgoedbeheerder.

Functieomschrijving

Als Medewerker Vastgoedbeheer werk je samen in een team van 6 personen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor jouw eigen rayon. Binnen het rayon waar jij verantwoordelijk voor bent verzorg jij de volledige administratie voor verschillende eigenaren. Dit houdt o.a. in dat jij ervoor zorgt dat de huurtermijnen op tijd worden  geïnd, aanmaningen verstuurt wanneer dit niet het geval is. Je behandelt incasso – en deurwaarderszaken bij eventuele huurachterstanden en houdt nauwe contacten met de bouwkundige opzichters bij onderhoud - en huurcommissie zaken.

Jij bent de spil en het aanspreekpunt tussen eigenaren en huurders binnen jouw rayon. Je verzorgt alle voorkomende correspondentie en maakt de financiële huurafrekeningen op voor de huiseigenaren.

Je maakt waar nodig servicekostenafrekeningen. Alle boekingen worden verwerkt in REMS, het voor onroerend goed ontwikkelde softwaresysteem waar Rappange Administratie mee werkt.

Competenties

Beschik jij over een goed cijfermatig inzicht en heb jij administratieve boekhoudkundige ervaring? Ben jij flexibel, dienstverlenend, praktisch en communicatief vaardig en beschik jij over een HBO werk- en denkniveau? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken!!

Ervaring in de vastgoedmarkt en met REMS en Excel is een pre.

Het aanbod

Wat bieden wij jou:
werken op een toplocatie aan de rand van de Jordaan,
leuke collega’s, een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen)

Ben jij geïnteresseerd stuur dan je CV en motivatie t.a.v. Robert Beekman: robert.beekman@rappange.com