Rappange Makelaardij is op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst !

Wie zijn wij?

Een NVM makelaar in het kloppend hart van de Jordaan met meer dan 115 jaar ervaring in Amsterdam en directe omgeving. Wat in 1906 begon als een eenmanszaak, is anno 2022 uitgegroeid tot een groot makelaarskantoor dat alle diensten voor onroerend goed in huis heeft; Makelaardij (aan- en verkoop / verhuur / taxaties), Verzekeringen, Huurbeheer, VvE-administratie en Aannemerij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je gaat een belangrijke rol vervullen in de organisatie op de afdeling makelaardij, waar je samenwerkt met woningmakelaars, bedrijfsmakelaars en verhuurmakelaars. Je bent het eerste gezicht en aanspreekpunt voor de makelaar(s) en de relaties van ons kantoor. Je zorgt ervoor dat het kantoor in topstaat verkeert en ondersteunt onder meer het verhuurteam bij o.a. verhuurtransacties en mutaties, facturering en archiveren, het agendabeheer, mailverkeer en telefonie. De huidige afdeling makelaardij (verhuur & verkoop) bestaat thans uit een hecht team van 12 personen.

Binnen onze onderneming houdt iedereen van aanpakken en staan wij klaar voor elkaar. Wij hebben een nuchtere kijk op zaken doen en dat ervaar je in de gehele organisatie. Wij zijn dan ook op zoek naar een no-nonsense kandidaat (m/v) met een hands-on mentaliteit. Je bent voorts digitaal vaardig; je gaat namelijk werken met Microsoft office, Realworks, Chapps en REMS. Daarnaast beschik je over goede contactuele- en schriftelijke vaardigheden, je bent pro-actief en zorgt ervoor dat taken tijdig en volledig worden uitgevoerd. Dit brengt met zich mee dat je tevens stressbestendig bent en de juiste prioriteiten weet te stellen. Vanzelfsprekend heb je gevoel voor discretie en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Ervaring binnen de Amsterdamse Vastgoedmarkt en het hebben van een eigen netwerk is een pre maar geen must.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal 32 uur, maar liever 40 uur per week aan de slag wil. Onze werktijden zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Wat bieden wij?

  • Een hecht team van gedreven en jonge mensen;
  • Een prachtig kantoor op top locatie om de hoek van de negen straatjes in hartje centrum, dichtbij gezellige bars, lunchplekken, restaurants en winkels.
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes;
  • Reiskostenvergoeding & vakantiegeld;
  • Je wordt direct opgenomen in de pensioenregeling;
  • Een uitstekend marktconform salaris.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Mail dan je curriculum vitae en je motivatie naar verhuur@rappange.com. Je mail richt je aan Bart Postema.