Vorige | Volgende

Oudezijds Achterburgwal 110 Amsterdam, Oude Stad

Vraagprijs € 1.475.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Aan een van de oudste grachten en bekendste grachten van Amsterdam, gelegen op eigen grond en op een unieke locatie bieden wij dit unieke bedrijfspand met woonbestemming op de bovengelegen verdiepingen aan van circa 280m2 (GO totaal). Het pand wordt in zijn geheel verkocht en op het pand rust een vergunning voor de exploitatie van vier ramen. Alle voorzieningen zijn aanwezig...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Nevenbestemming
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp bedrijfshal
90 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Aan een van de oudste grachten en bekendste grachten van Amsterdam, gelegen op eigen grond en op een unieke locatie bieden wij dit unieke bedrijfspand met woonbestemming op de bovengelegen verdiepingen aan van circa 280m2 (GO totaal).

Het pand wordt in zijn geheel verkocht en op het pand rust een vergunning voor de exploitatie van vier ramen. Alle voorzieningen zijn aanwezig en vanaf de eerste verdieping betreft het de bestemming wonen. De toegang naar de verdieping is intern en de woonlagen dienen in zijn geheel verbouwd te worden. De begane grond en souterrain zijn volledig ingericht voor de exploitatie van vier ramen. Er is geen afnameverplichting jegens verkoper tav de exploitatie.

Metrage:
Bedrijfsruimte: Souterrain en begane grond en verhoogde begane grond: 90,20m2 VVO
Wonen: 1e verdieping t/m 3e verdieping: 188m2 GO

Wel bestaat nu mogelijkheid om het geheel naar eigen smaak en wensen te verbouwen.

Bijzonderheden: Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Kadastrale informatie
Gemeente Amsterdam, sectie G, nummers 5548, groot 62 centiare.

Eigen grond
Ja

Monumentale status
Geen, wel beschermd Stadsgezicht

Locatie
Het pand is gelegen in Stadsdeel Centrum (Oude Stad).

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik en geheel ontruimd.

Bereikbaarheid:
Bereikbaar met eigen vervoer (auto) matig, goede uitvalswegen in en van Amsterdam en naar de Ringweg A10(afslag S101 &S 102), alsmede via de Ruijterkkade en Piet Heijnkade. Met het openbaar vervoer goed, via het Centraal Station waarbij het te voet binnen enkele minuten is bereikt.


Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden verstrekking bedrijfsvergunning en wachttijd op te vragen via Stadstoezicht Amsterdam (www.stadstoezicht.amsterdam.nl).

Vraagprijs:
€ 1.475.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Belegging

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
90 m²
In units vanaf
90 m²
Perceel
65 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
G
Perceel
5548
Oppervlakte
62 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Oudezijds Achterburgwal 110 Amsterdam, Oude Stad

naar Oudezijds Achterburgwal 110 Amsterdam, Oude Stad
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand