Vorige | Volgende

Keizersgracht 84 - HS Amsterdam, Centrum

Huurprijs € 3.250 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Adres: Keizersgracht 84-hs, 1015 CT te Amsterdam. Locatie: Keizersgracht 84 is gelegen in de Westelijke grachtengordel om de hoek van de Prinsenstraat. U bevindt zich hier op een geweldige plek in het populaire deel van de grachtengordel tegen de Jordaan aan. Deze locatie is te midden van de statige grachtenpanden aan de hoofdgrachten en de diverse unieke winkels en restaurants die gelegen zijn in...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
100 m²

Omschrijving

Adres:
Keizersgracht 84-hs, 1015 CT te Amsterdam.

Locatie:
Keizersgracht 84 is gelegen in de Westelijke grachtengordel om de hoek van de Prinsenstraat. U bevindt zich hier op een geweldige plek in het populaire deel van de grachtengordel tegen de Jordaan aan. Deze locatie is te midden van de statige grachtenpanden aan de hoofdgrachten en de diverse unieke winkels en restaurants die gelegen zijn in de winkelstraatjes van de tussengelegen grachten/straten alsmede in de Jordaan. Niet voor niets één van de meeste gewilde locaties van Amsterdam.

Bedrijfsruimte:
De bedrijfsruimte is in 2008 op een bijzonder stijlvolle wijze gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van technische vernuft. De afwerking van vloer, welke in 2019 nogmaals is vervangen, wanden en plafonds is fraai. De ruimte is voorzien van een ingebouwde Bose geluidsinstallatie, een beamer, een luchtcirculatie voorziening en uiteraard een goede verlichting. Daarnaast is de ruimte voorzien van een luxueuze keuken en badkamer. Hier kunt u met een gerust hart uw clientèle ontvangen en florerend zaken doen.

Indeling en afwerking:
Toegang tot de bedrijfsruimte via een representatieve glazenpui die mogelijk geheel opengezet kan worden waardoor de gracht het verlengstuk wordt van de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is verder opgedeeld in een glazen tochtportaal, een grote ruimte waar kantoor en/of galerie gehouden kan worden, een centraal 'faciliteiten-blok' met daarin weggewerkt de keuken, badkamer en diverse opbergruimtes, achterin bevindt zich een middels hoge schuifdeuren af te scheiden ruimte waarin zich via daklamellen licht en lucht toevoer bevindt; deze voorzieningen zijn aangebracht ten behoeve van het opslaan van schilderijen. De wanden en plafonds zijn voorzien van strak stuuk- en schilderwerk en de vloer is fraai afgewerkt met "silver sparkling" gietvloer.

Eventueel is bespreekbaar dat het gehuurde gedeeltelijk wordt gehuurd tezamen met de huidige huurder, te weten een kapper.

Totale oppervlakte:
ca 100 m²

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige zeer goede staat van onderhoud incl. luxueuze keuken en badkamer, ingebouwde Bose geluidsinstallatie, beamer en op-/inbouwverlichting.

Bereikbaarheid:
De Keizersgracht is uitstekend te bereiken middels eigen / openbaar vervoer.

Leveringen/diensten:
Huurder dient zelf het contract voor de NUTS voorzieningen af te sluiten.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een verleningsperiode van nog eens vijf jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Perceel
100 m²

Foto's

Kaart Keizersgracht 84 - HS Amsterdam, Centrum

naar Keizersgracht 84 - HS Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand