Vorige | Volgende

Heiligeweg 4 - 6 Amsterdam, Centrum

Huurprijs € 250.000 per jaar

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemeen Op een top A1 locatie in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam – de Heiligeweg, om de hoek van de Kalverstraat - bieden wij het gehele pand aan met op de begane grond en eerste verdieping een mooie en brede winkelruimte, frontbreedte ca. 9 meter en met een totale oppervlakte ca 304m2 VVO. Het pand het in totaal 5 verdiepingen hoog waarvan de winkel op de begane grond en eerste...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
395 m²

Omschrijving

Algemeen
Op een top A1 locatie in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam – de Heiligeweg, om de hoek van de Kalverstraat - bieden wij het gehele pand aan met op de begane grond en eerste verdieping een mooie en brede winkelruimte, frontbreedte ca. 9 meter en met een totale oppervlakte ca 304m2 VVO.

Het pand het in totaal 5 verdiepingen hoog waarvan de winkel op de begane grond en eerste verdieping is gelegen. De overige verdiepingen is voor opslag, kantoor en overige ruimtes, zoals de keuken voor het personeel ed.

De winkelruimte zelf is een mooie open ruimte, verdeeld over twee verdiepingen, van ca. 120m2. De grote glazen pui maakt dat de winkel zeer licht en prettig aanvoelt en voor vele retail doeleinden geschikt is. Middels een brede wenteltrap is de eerste verdieping te bereiken.

De locatie is werkelijk ideaal gelegen, tussen de Kalverstraat en Koningsplein, waardoor er vele passanten langs en in de winkel zullen komen.

Vloeroppervlak
De totale VVO pand: ca. 304m2
De totale VVO winkelruimte, begane grond en entresol, bedraagt ca. 120m2

Bereikbaarheid
De locatie is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken, alsmede met de fiets. De auto kan in diverse parkeergarages in de nabije omgeving worden gestald.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of diverse parkeergarages.

Huurprijs
€ 250.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten
Niet van toepassing, behoudens eventuele meerpremie en/of bijdrage aan de winkeliersvereniging. NUTS voorzieningen worden op eigen meters aangesloten

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige, leeg en ontruimde staat, behoudens eventueel door de nieuwe huurder overgenomen zaken van de huidige huurder.

Het gehuurde wordt opgeleverd in casco staat zoals oud-huurder die in gebruik heeft gehad, voorzien van basisinstallaties water, riolering en elektra tot en met de meterkast, dus zonder dat de o.a. door de huurder(s) aangebrachte voorzieningen en interieurafwerking die in het gehuurde aanwezig zijn, tot het gehuurde kunnen worden gerekend. Het aanwezige losse en vaste interieur, de keukenapparatuur, de inrichting, de overige inventaris, de installaties (zoals, airco's, elektrische installatie, brandbeveiligingsinstallaties, CV installatie) en/of de overige door oud-huurder(s) aangebrachte en of door natrekking onroerend geworden zaken, maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en vervanging van het voornoemde komen geheel voor rekening van huurder

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huuropzegging
Tenminste 12 maanden.

Levering en diensten
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de beoordeling.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
395 m²
In units vanaf
304 m²
Perceel
100 m²
Energielabel
Klasse E

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
F
Perceel
3119
Oppervlakte
43 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Amsterdam
Sectie
F
Perceel
5228
Oppervlakte
54 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Heiligeweg 4 - 6 Amsterdam, Centrum

naar Heiligeweg 4 - 6 Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand