Vorige | Volgende

Cornelis Schuytstraat 46 A Amsterdam, Oud-Zuid

Huurprijs € 12.500 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een top locatie gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid ligt deze (nog in zijn geheel te verbouwen) winkelruimte van maar liefst ca 170m2. Er is een grote, lichte en ook speelse winkelruimte gecreëerd. Op dit moment is het nog mogelijk om eventuele (inrichtings)wensen mee te nemen in de algehele...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
170 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een top locatie gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid ligt deze (nog in zijn geheel te verbouwen) winkelruimte van maar liefst ca 170m2.

Er is een grote, lichte en ook speelse winkelruimte gecreëerd. Op dit moment is het nog mogelijk om eventuele (inrichtings)wensen mee te nemen in de algehele verbouwing.

De ruimte wordt opgeleverd met gestuukte wanden en plafonds, nieuwe meterkast met voldoende groepen, cementdekvloer met optioneel eventueel vloerverwarming, nieuwe uitbouw met lichtkoepel, nieuwe entrees en geveldelen en ruime wenteltrap naar de kelder met ruime stahoogte.

De Cornelis Schuytstraat is een van de bekendste en populairste winkelstraten van Oud Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Ook voor de dagelijkse boodschappen is de ligging ideaal. Een slagerij, traiteur, bakker, groenteboer en supermarkt zijn op loopafstand gelegen. Tevens op loopafstand zijn o.a. het Hilton Hotel, Conservatorium Hotel en het Okura Hotel gelegen.

Het winkelpand zal een totale frontbreedte krijgen van meer dan 13meter! Met veel raampartijen en originele details in de gevel is het een hele mooie combinatie van oud en nieuw. De voorzijde aan de Johannes Verhulststraat zal worden voorzien van een nieuwe en grote winkelruit en een daar zal ook de toegang naar de winkel worden aangebracht. Uiteraard zal de etalage aan de Cornelis Schuytstraat ook zeer veel natuurlijk licht in de winkel brengen.

In de uitbouw komt een groot dakraam / daklicht zodat, naast de achterkant ook via het dak van de uitbouw wederom veel licht naar binnen komt. Tevens zal de kelder via een ronde trap vanuit de winkel bereikbaar worden voor de benodigde opslag.

Doordat er een verschil in vloerniveau is, is er een speel effect ontstaan in de winkelruimte en tezamen met de strakke afwerking en moderne uitstraling is deze winkel voor vele partijen de perfecte locatie om zich te vestigen.

Locatie
Het pand is gelegen in het Stadsdeel Zuid, Oud-Zuid

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt opgeleverd in geheel verbouwde staat, vrij van huur en gebruik en geheel ontruimd.

Bereikbaarheid:
Tramlijn 2 (halte Willemsparkweg) ligt op 5 minunten lopen. Met de auto bent u binnen ± 10 minuten op de Ring A-10. De auto kunt u in de nabije omgeving, tegen betaling, middels een verguninng of parkeerautomaat, parkeren.

Huurprijs:
€ 12.500,- per maand excl. BTW

Leveringen / diensten:
Exclusief. Huurder dient zelf de aanmelding voor de NUTS voorzieningen te verzorgen.

Overeenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ
model) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in
onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Iedere 5 jaar zal de huurprijs aan de dan geldende marktwaarde kunnen worden aangepast.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Huurder zal een bankgarantie stellen of waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Perceel
376 m²

Foto's

Kaart Cornelis Schuytstraat 46 A Amsterdam, Oud-Zuid

naar Cornelis Schuytstraat 46 A Amsterdam, Oud-Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand