Vorige | Volgende
Verhuurd

Ceintuurbaan 306 AMSTERDAM, Oud-Zuid

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Object: Op een toplocatie in Amsterdam-Zuid / De Pijp, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, op loopafstand van de Albert Cuyp en Sarphatipark, op de begane grond bevindt zich deze mooie lichte EN gerenoveerde winkelruimte van ca. 103 m2. De hele winkel is gerenoveerd en dat wil zeggen, nieuw plafond, nieuw elektra, nieuwe wc en pantry en ook nieuwe C.V. Tevens is de winkel...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
103 m²
Opp winkelruimte
103 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Object:
Op een toplocatie in Amsterdam-Zuid / De Pijp, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat, op loopafstand van de Albert Cuyp en Sarphatipark, op de begane grond bevindt zich deze mooie lichte EN gerenoveerde winkelruimte van ca. 103 m2.

De hele winkel is gerenoveerd en dat wil zeggen, nieuw plafond, nieuw elektra, nieuwe wc en pantry en ook nieuwe C.V. Tevens is de winkel vergroot met een uitbouw met achteruitgang naar de tuin. Ook de voorzijde is mooi opgeknapt en door het vele glas en goede hoogte is daklichttoetreding en toegankelijkheid fantastisch.

In het huidige bestemmingsplan (De Pijp 2005) zal worden vernieuwd. Het plan ligt nu ter inzage en zal per najaar 2018 in werking treden. Dit zal een verruiming betekenen van de mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid tot Horeca alsmede ondersteunende horeca bij detailhandel, maar meer informatie en toelichting zal bij het Stadeel Zuid op te vragen zijn.

De winkelruimte is goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer. Tramlijnen 3 en 12 stoppen er praktisch voor de deur. Met eigen vervoer is de locatie goed te bereiken via de ringweg A-10. Daarnaast zal de Noord-Zuidlijn een halte krijgen welke binnen 5 minuten ligt, halte Ferdinand Bolstraat.

Opleveringsniveau:
Casco volledig gerenoveerd.

Huursom
€ 3.250,-- per maand excl. BTW

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2012) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar of tien jaar met vijf jaar optietermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde, waarbij de dan vast te stellen huurprijs nimmer lager zal zijn dan die van het voorgaande jaar.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van minimal drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.


Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
103 m²
In units vanaf
103 m²
Opp winkelruimte
103 m²
In units vanaf
103 m²
Perceel
130 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Toilet, Pantry, Verwarming

Foto's

Kaart Ceintuurbaan 306 AMSTERDAM, Oud-Zuid

naar Ceintuurbaan 306 AMSTERDAM, Oud-Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand