Vorige | Volgende

Amaliastraat 6 - II Amsterdam

Huurprijs excl. € 1.300 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Amaliastraat 6-II, 1052GN Amsterdam Een fijn appartement gelegen aan de Amaliastraat in het populaire stadsdeel Westerpark, aan de rand van het centrum! De Amaliastraat is een rustige straat, gelegen op een toplocatie nabij het Frederik Hendrikplantsoen. De Jordaan ligt op een steenworp afstand, waar veel verschillende winkels, café's, restaurants en markten (waaronder de bekende Noordermarkt) te...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-4-2020
Bouwjaar
1906-1930
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Amaliastraat 6-II, 1052GN Amsterdam

Een fijn appartement gelegen aan de Amaliastraat in het populaire stadsdeel Westerpark, aan de rand van het centrum! De Amaliastraat is een rustige straat, gelegen op een toplocatie nabij het Frederik Hendrikplantsoen. De Jordaan ligt op een steenworp afstand, waar veel verschillende winkels, café's, restaurants en markten (waaronder de bekende Noordermarkt) te vinden zijn. Ook het Marnixbad ligt om de hoek. Het gezellige Hugo de Grootplein is eveneens gelegen op loopafstand. Voor ontspanning kunt u terecht bij het nabij gelegen Frederik Hendrikplantsoen of het Westerpark.

Het appartement is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 3, bus 18, 21 en 348) en binnen 10 minuten rijdt u op de ring A10. Het Centraal Station is met de fiets makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Via het trappenhuis komt u binnen in de woonkamer van de woning met aan de voorzijde een Frans balkon, aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken voorzien van inbouwapparatuur en de badkamer die voorzien is van een ligbad, het toilet en een wastafel. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. De woning is voorzien van een houten vloer en dubbelglas.

Kortom een heerlijk appartement geschikt voor een stel of iemand alleen.

Let op!! Dit appartement is niet geschikt voor studenten of woningdelers!!

Vraagprijs € 1.300,- excl. per maand.

______________________________________________________________________________________________

Amaliastraat 6-II, 1052GN Amsterdam

A lovely apartment located on the Amaliastraat in the popular district Westerpark, on the edge of the center! The Amaliastraat is a quiet street, situated in a prime location near the Frederik Hendrikplantsoen. The Jordaan is a stone's throw away, where many different shops, cafes, restaurants and markets (including the famous Noordermarkt) can be found. The Marnixbad is also around the corner. The cozy Hugo de Grootplein is also within walking distance. For relaxation you can visit the nearby Frederik Hendrikplantsoen or the Westerpark.

The apartment is easily accessible by public transport (tram 3, bus 18, 21 and 348) and within 10 minutes you can drive on the ring A10. The Central Station is easily accessible by bike.

Layout:
Through the staircase you enter the living room of the house with at the front a French balcony, at the rear of the living room is the open kitchen with appliances and the bathroom with a bath toilet and sink. The bedroom is located at the rear of the apartment. The house has a wooden floor and double glazing.

In short, a lovely apartment suitable for a couple or someone alone.

Pay attention!! This apartment is not suitable for students or house dividers !!

Asking price € 1.300, - excl. per month.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 1-4-2020
Waarborgsom
€ 2600

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
150 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Foto's

Kaart Amaliastraat 6 - II Amsterdam

naar Amaliastraat 6 - II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand