Vorige | Volgende

Zekeringstraat 36 - 2 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.850 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Functionele kantoorruimte van ca. 200 m² gelegen op de tweede verdieping van het representatieve kantoorgebouw aan de Zekeringstraat 36 te Amsterdam. Het kantoor beschikt over zeer goede daglichttoetreding middels ramen over de gehele lengte van het kantoor, waardoor er een prettige en lichte werkomgeving wordt gerealiseerd. Op dit moment is de ruimte middels scheidingswanden ingedeeld in drie...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
200 m²

Omschrijving

Functionele kantoorruimte van ca. 200 m² gelegen op de tweede verdieping van het representatieve kantoorgebouw aan de Zekeringstraat 36 te Amsterdam. Het kantoor beschikt over zeer goede daglichttoetreding middels ramen over de gehele lengte van het kantoor, waardoor er een prettige en lichte werkomgeving wordt gerealiseerd. Op dit moment is de ruimte middels scheidingswanden ingedeeld in drie kantoren van verschillende grootte, een pantry en een kopieer/archiefruimte. Uiteraard is het mogelijk om in overleg de indeling aan de eigen wensen aan te passen.

Bereikbaarheid
Het object is gesitueerd in het Teleport gebied, binnen de ring A-10 (Schiphol/Amsterdam-West/Zaanstad) op industrieterrein Sloterdijk I. Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. Metrohalte "Isolatorweg" ligt slechts op 2 minuten loopafstand.

Vloeroppervlak
Tweede verdieping: ca. 200 m² kantoorruimte.

Parkeren
Huur parkeerplaatsen: (2) = € 220,- euro per maand te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
In huidige staat, te weten;
- Systeemplafonds met TL-verlichtingsarmaturen
- Scheidingswanden
- Centrale verwarming
Eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar.

Aanvangshuurprijs
€ 111,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 25,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 jaar met een verlenging van telkens 5 jaar, rekening houdend met een opzegtermijn van 12 maanden. Andere periodes zijn tevens bespreekbaar.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex. artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Huurprijsherziening
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde, waarbij de dan vast te stellen huurprijs nimmer lager zal zijn dan die van het voorgaande jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

BTW
Verhuurder opteert voor een BTW-belaste verhuur.

Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijke verschuldigde BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Omzetbelasting
Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. Indien huurder niet aan het criterium "meer dan 90% (BTW)-aftrekgerechtigde prestaties verricht" voldoet zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²

Foto's

Kaart Zekeringstraat 36 - 2 AMSTERDAM

naar Zekeringstraat 36 - 2 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand