Vorige | Volgende
Verkocht

Willem de Zwijgerlaan 142 - BEL AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Superleuk appartement van 40m2 met balkon en berging op een toplocatie in Amsterdam West, ideaal voor starters!! INDELING: Entree van de woning op de bel-etage. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met uitzicht op de Willem de Zwijgerlaan. Separate keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 88 p/m
Bouwjaar
1934

Omschrijving

Superleuk appartement van 40m2 met balkon en berging op een toplocatie in Amsterdam West, ideaal voor starters!!

INDELING:
Entree van de woning op de bel-etage. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met uitzicht op de Willem de Zwijgerlaan. Separate keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon, waar u heerlijke ochtendzon heeft.
Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. De CV-installatie bevindt zich in het trappenhuis en de hele woning is voorzien van dubbele beglazing.
In het souterrain is er nog een aparte berging. Vanuit het souterrain heeft u toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin.

OMGEVING:
De woning is gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan, op het gedeelte tussen Admiraal de Ruijterweg en de Jan van Galenstraat. Op steenworpafstand is het Mercatorplein te vinden en verspreid over de buurt zijn tal van gezellige en trendy restaurants en cafés te vinden, zoals Bar Spek, Bagels & Beans of restaurant Faam! Binnen 5 minuten fietsen bevindt u zich al in het centrum van de stad.
Voor ontspanning en groen kunt u terecht bij het nabijgelegen Rembrandtpark of Erasmuspark.

De bereikbaarheid is uitstekend, met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de ringweg A-10 (afslag S105 of S106). Parkeren geschiedt middels vergunning systeem of betaald parkeren.
Met het openbaar vervoer is de woning ook prima te bereiken, in de directe omgeving zijn diverse opstapmogelijkheden voor trams en bussen.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De vereniging van eigenaars 'Geuzenhof 1' wordt professioneel beheerd door Rappange Administratie. Het betreft een financieel gezonde en actieve vereniging. Meerjarenonderhoudsplan is aanwezig. De servicekosten bedragen € 87,49 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht tot en met 31 augustus 2058. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 1994.

NOTARISKEUZE:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Bijzonderheden:
- Licht 3-kamer appartement met balkon en berging;
- Woonoppervlak 40m2 (conform NEN2580);
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 augustus 2058;
- Goedlopende en actieve VvE;
- Servicekosten € 87,49 per maand;
- Gemeentelijk monument;
- Verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Levering in overleg.

Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Rappange Makelaardij B.V., noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 88 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
40 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Inhoud
110 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
SLOTEN
Sectie
L
Indexnummer
A341
Perceel
3120
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Foto's