Vorige | Volgende

Westhavenweg 47 - BG AMSTERDAM, Westelijk Havengebied

Huurprijs € 2.250 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Omschrijving In het Westelijk Havengebied, direct aan de Sonthaven, is gelegen dit kantoor- en bedrijfspand, met veel potentie tot ontwikkeling. Het is toegestaan om te bouwen tot een hoogte van 50 m., dit onder voorbehoud van goedkeuring van de Gemeente. De ruimte die wij aanbieden is gelegen op de begane grond en is verdeeld in ca. 64 m² kantoorruimte en ca. 123 m² bedrijfsruimte. Beide ruimtes...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
64 m²
Opp bedrijfshal
123 m²
Opp terrein
1.360 m²

Omschrijving

Omschrijving
In het Westelijk Havengebied, direct aan de Sonthaven, is gelegen dit kantoor- en bedrijfspand, met veel potentie tot ontwikkeling. Het is toegestaan om te bouwen tot een hoogte van 50 m., dit onder voorbehoud van goedkeuring van de Gemeente.

De ruimte die wij aanbieden is gelegen op de begane grond en is verdeeld in ca. 64 m² kantoorruimte en ca. 123 m² bedrijfsruimte. Beide ruimtes zijn te bereiken via de algemene en representatieve centrale hal. Tevens beschikt de bedrijfsruimte over een grote overheaddeur aan de achterzijde welke zeer goed te bereiken is via de eigen privé buitenruimte, met afsluitbaar hek en verlichting, en is toegankelijk voor diverse soorten voertuigen (auto/busje of kleine vrachtwagen).

Het kantoor is speels vanwege de ronding, met veel daglichttoetreding, maar verder ook zeer praktisch van vorm en is daarom ook zeer goed indeelbaar en gebruiksvriendelijk. Er is een pantry en een dubbele toiletgroep aanwezig. In overleg is het mogelijk om direct tussen de bedrijfsruimte en het kantoor een deur te plaatsen.

Op het buitenterrein, aan de voorzijde heeft men ook de beschikking over twee parkeerplaatsen. Deze liggen uiteraard ook achter het hek, welke rondom het terrein aanwezig is. In de nabije omgeving zijn er mogelijkheden om vracht, dat over water wordt vervoerd, te laden en te lossen. Het is zelfs bespreekbaar om een eigen steiger aan te leggen.

De aanrijroute, via de Westhavenweg en/of Nieuwe Hemweg is ideaal en men is binnen enkele minuten zo op de ringweg A-10 of A-5 dan wel in het Centrum van Amsterdam. Tevens ligt treinstation Amsterdam Sloterdijk ook op enkele minuten.

Huurprijzen
€ 2.250,- per maand. Over de huurprijs wordt geen BTW berekend.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Totale oppervlakte
- Kantoor ca. 64 m².
- Bedrijfsruimte ca. 123 m².

Opleveringsniveau
Casco, conform tekening.

Bereikbaarheid
Met de auto en o.a. busverbinding 237.

Parkeren
Op eigen terrein.

Leveringen/diensten
Servickosten P.M.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding
Per direct.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie
Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
64 m²
In units vanaf
64 m²
Opp bedrijfshal
123 m²
In units vanaf
123 m²
Opp terrein
1.360 m²

Foto's

Kaart Westhavenweg 47 - BG AMSTERDAM, Westelijk Havengebied

naar Westhavenweg 47 - BG AMSTERDAM, Westelijk Havengebied
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand