Vorige | Volgende

Westhavenweg 47 - 1 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.600 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

In het Westelijk Havengebied is gelegen dit kantoor- / bedrijfspand, met veel potentie tot ontwikkeling. Het is toegestaan om te bouwen tot een hoogte van 50m., dit onder voorbehoud van goedkeuring van de Gemeente. Op de eerste verdieping ligt een kantoor van ca. 140m², welke wij aanbieden. Dit recent gebouwde object bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is overzichtelijk ingedeeld....

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
140 m²

Omschrijving

In het Westelijk Havengebied is gelegen dit kantoor- / bedrijfspand, met veel potentie tot ontwikkeling. Het is toegestaan om te bouwen tot een hoogte van 50m., dit onder voorbehoud van goedkeuring van de Gemeente. Op de eerste verdieping ligt een kantoor van ca. 140m², welke wij aanbieden.

Dit recent gebouwde object bevindt zich in een goede staat van onderhoud en is overzichtelijk ingedeeld. Middels een mooie ruime hal met open trap en glazen wand kan de eerste verdieping, waar zich één grote en twee kleinere kantoorruimtes bevinden worden bereikt. Door de vele ramen en speelse ronding is er veel natuurlijk lichtinval wat het tot een zeer aangenaam gebruik maakt. Uiteraard is er de beschikking over een server ruimte en een separate toiletgroep.

Het object beschikt over een eigen terrein dat 's avonds rondom verlicht is, met parkeermogelijkheden voor een groot aantal auto's. Het geheel is omheind d.m.v. een hek met twee separate ingangen. In de nabije omgeving zijn er mogelijkheden om vracht, dat over water wordt vervoerd, te laden en te lossen. Het is zelfs bespreekbaar om een eigen steiger aan te leggen.

De ruimte is eenvoudig te bereiken middels de Nieuwe Hemweg die op steenworp afstand ligt. In de toekomstplannen van het stadsdeel is ook de 2e Coentunnel opgenomen die verbinding naar het havengebied vereenvoudigt.

Huurprijzen:
€ 19.200,- per jaar.
Over de huurprijzen wordt geen BTW berekend.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Totale oppervlakte:
Eerste verdieping 140m²

Opleveringsniveau:
Casco, zoals in huidige staat.

Bereikbaarheid:
Met de auto en o.a. busverbinding 237.

Parkeren:
Op eigen terrein.

Leveringen/diensten:
P.M.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van de huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
140 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten (N.H.)
Sectie
K
Perceel
2820
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's