Vorige | Volgende
Verkocht

Van Gentstraat 4 - III AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

**UNIEKE KANS!! EEN LICHT EN ZEER ROYAAL TE RENOVEREN APPARTEMENT VAN 75 M2 OP GOEDE LOCATIE IN AMSTERDAM WEST!!** Deze ruime woning is gelegen op de derde verdieping en dient van binnen gerenoveerd te worden. Het pand is onlangs gesplitst in 5 appartementsrechten en is gelegen op EIGEN GROND. Tevens geschikt voor diverse doeleinden (bijvoorbeeld belegging, woning voor uw studerende kinderen of...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1913

Omschrijving

**UNIEKE KANS!! EEN LICHT EN ZEER ROYAAL TE RENOVEREN APPARTEMENT VAN 75 M2 OP GOEDE LOCATIE IN AMSTERDAM WEST!!**
Deze ruime woning is gelegen op de derde verdieping en dient van binnen gerenoveerd te worden. Het pand is onlangs gesplitst in 5 appartementsrechten en is gelegen op EIGEN GROND. Tevens geschikt voor diverse doeleinden (bijvoorbeeld belegging, woning voor uw studerende kinderen of uiteraard als woning voor uzelf) en er kunnen eenvoudig maar liefst 3 slaapkamers gecreëerd worden!

INDELING:
Entree van de woning op de derde verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de royale en lichte woonkamer gelegen met balkon uitzicht op de Van Gentstraat. Ook is er nog een slaapkamer aan de voorzijde.
Half open keuken aan de achterzijde met toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Tevens bevindt zich in de keuken de CV en wasmachineaansluiting.
Grote en lichte slaapkamer eveneens met toegang tot het balkon.
Badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

OMGEVING:
De woning is gelegen aan de Van Gentstraat, om de hoek van het culturele Westergasfabriek! Gestivals, concerten en vele andere leuke evenementen worden hier doorgaans georganiseerd. Ook de binnenstad is slechts op een steenworpafstand gelegen, met 10 minuten fietsen bevindt u zich al in het centrum.

De bereikbaarheid is goed, met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de ringweg A-10 (afslag S103). Parkeren geschiedt middels vergunning systeem of betaald parkeren.
Met het openbaar vervoer is de woning ook prima te bereiken, in de directe omgeving zijn diverse opstapmogelijkheden voor trams en bussen.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op eigen grond.

VASTE NOTARIS:
Buma Algera Notariaat
Prins Hendriklaan 27 – 29
1075 AZ Amsterdam
020-3058922 / info@banotarinaat.nl

Bijzonderheden:
- Licht en royaal te renoveren appartement;
- Woonoppervlak 75m2 (conform NEN2580);
- Gelegen op EIGEN GROND;
- Toplocatie in de Bos en Lommer;
- Gesplitst in 2016;
- Verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Vaste Notaris: Buma Algera Notariaat;
- Levering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
201 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
SLOTEN
Sectie
C
Perceel
12113
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's