Vorige | Volgende

Valkenburgerstraat 198 - G AMSTERDAM

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW* Ruim en licht 3-kamer appartement met lift op een toplocatie in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de Hortus Botanicus en de Hermitage! De woning is gelegen op EIGEN GROND. INDELING: Centrale entree op de begane grond. Met de lift bereikt u de vierde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de brede en lichte woonkamer gelegen met...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 107 p/m
Bouwjaar
2007
Energielabel
Klasse A

Omschrijving

*ENGLISH TRANSLATION BELOW*

Ruim en licht 3-kamer appartement met lift op een toplocatie in de binnenstad van Amsterdam, om de hoek van de Hortus Botanicus en de Hermitage! De woning is gelegen op EIGEN GROND.

INDELING:
Centrale entree op de begane grond. Met de lift bereikt u de vierde verdieping.
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de brede en lichte woonkamer gelegen met luxe open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (SMEG), zoals 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser en spoelbak. Tevens is er een losse SMEG-koelkast met vriezer.
Via de hal bereikt u de twee royale slaapkamers, welke zijn gelegen aan de achterzijde. Beide geven toegang tot het balkon! De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Verder beschikt de woning nog over een berging met CV-installatie en wasmachineaansluiting, separaat toilet met fontein en meterkast.
Een separate privé berging is gelegen in de kelder.

OMGEVING:
Dit complex ligt op een super locatie in het centrum van Amsterdam. De Hermitage, Koninklijk Theater Carré, de Stopera, Hortus Botanicus en Artis zijn allemaal in de buurt te vinden! Om de hoek zijn de Jodenbreestraat en het Waterlooplein gelegen, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. De IJtunnel is zeer nabij gelegen en via de S103 of S114 bereikt u binnen 10 minuten de ringweg A10.
Het bereik met openbaar vervoer is ook goed, in de buurt zijn verschillende opstapmogelijkheden voor tram en bus. Het Centraal Station is op slechts 5 minuten fietsen gelegen. Hier zijn verschillende treinverbindingen naar de Zuidas, Schiphol en Hoofddorp.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE):
Vereniging van Eigenaars 'Valckhof' wordt professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 107,35 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op eigen grond.

NOTARIS:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

BIJZONDERHEDEN:
- Ruime woning van circa 82 m2;
- Lift aanwezig in het gebouw;
- Separate berging;
- Eigen grond (!);
- Servicekosten € 107,35 per maand;
- Oplevering in overleg.

******************************************************************************************

Bright and spacious 2-bedroom apartment with elevator on a prime location in the centre of Amsterdam, just around the corner of the Hortus Botanicus and the Hermitage! The home is located on PRIVATE LAND.

DIVISION:
Central entrance on the ground floor. You can reach the 4th floor by elevator.
Next to the elevator you can enter the house to the hallway. The wide living room is located on the front and is provided with a nice open kitchen. The kitchen is equipped with several appliances (SMEG), such as dishwasher, 6 burner gas cooker, oven and a separate refrigerator with freezer.
Via the hallway you can access the two bedrooms, located on the backside. From both rooms you can enter the balcony! The bathroom is provided with a double sink and walk-in shower. Furthermore there is a storage room with the central heating installation and washing machine connection, a separate toilet with sink and the meter cabinet.
A private storage room is located in the basement.

SURROUNDINGS:
This apartmentcomplex is located on a great location in the centre of Amsterdam. The Hermitage, Royal Theather Carré, the Stopera, Hortus Botanicus and Artis are all situated in the neighborhood! For your daily groceries you can go to the Jodenbreestraat or Waterlooplein, both just around the corner.

The accessibility by car is very good. The IJtunnel is nearby and the highway A-10 can be reached within 10 minutes via the S103 or S114.
Public transport opportunities are also great. There are several stops for tram and bus. Central Station is just 5 minutes by bike and here you can find train connections to the Zuidas, Schiphol and Hoofddorp.

HOMEOWNERS ASSOCIATION (HOA):
The Homeowners Association 'Valkhof' is being professionally managed by Newomij HOA Administration. The service costs are € 107,35 per month.

NOTARY CHOICE:
The purchase deed will be made in accordance with the model of the Royal Notarial professional body, Ring Amsterdam, by a notary who will be appointed by teh buyer and holds offices in the region of Amsterdam or within a radius of 5 km of the object that is offered fors ale.

SPECIFICS:
- Generous apartment of approximately 83 sq. meters;
- Elevator is present in the building;
- Private storage room;
- Private land (!);
- Service costs € 107,35 per month;
- Delivery in consultation.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Rappange Makelaardij B.V. van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 107 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
195 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, dubbele wastafel

Energie

Energielabel
Klasse A
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
AMSTERDAM
Sectie
P
Indexnummer
A117
Perceel
3485
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Valkenburgerstraat 198 - G AMSTERDAM

naar Valkenburgerstraat 198 - G AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand