Vorige | Volgende
Verkocht

Stammerhove 11 DIEMEN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een ideale locatie, bedrijventerrine Stammerdijk, bieden wij dit multi functionele bedrijfspand, gelegen op de begane grond, op een perceel van ca. 1.100m2 aan. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft o.a. een overheaddeur aan de linkerzijde, voldoende kantoorruimtes en daarnaast goede uitvalswegen. Het bedrijfspand heeft een totaal metrage van ca. 900m2,...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
900 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een ideale locatie, bedrijventerrine Stammerdijk, bieden wij dit multi functionele bedrijfspand, gelegen op de begane grond, op een perceel van ca. 1.100m2 aan. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft o.a. een overheaddeur aan de linkerzijde, voldoende kantoorruimtes en daarnaast goede uitvalswegen.

Het bedrijfspand heeft een totaal metrage van ca. 900m2, welke is verdeeld is ca. 250m2 kantoorruimte en 650m2 bedrijfsruimte / hal.

In het kantoor zijn diverse voorzieningen zoals een separate technische ruimte voor alle telefoon- en data voorzieningen. Uiteraard beschikt het pand over twee dubbele toiletgroepen, een ruime pantry en een kantoortuin. Daarnaast zijn er twee kleine kantoorruimtes voor bijvoorbeeld voor de directie.

De bedrijfsruimte is praktisch ingedeeld en heeft een overheaddeur welke voor laden en lossen een uitkomst biedt. Aan de achterzijde zijn twee separate opslagruimtes gecreëerd.

Vanuit de gemeente is dit bedrijventerrein volop in ontwikkeling en meer informatie kunt u vinden op: www.diemen.nl/stammerdijksniep

Per 1 december 2015 is het pand verhuurd aan K.E.G. Infra B.V. voor € 40.000,- per jaar en voor de duur van 3 jaar met 3 optiejaren (daarna telkenmale 5 jaar). K.E.G. Infra werk o.a. in opdracht voor Liander op basis van gegarandeerde opdrachten.

Kadastrale informatie
Gemeente Diemen, sectie C nummer 925.

Eigen grond
Eigen grond.

Monumentale status
Niet van toepassing

Locatie
Het pand is gelegen in Diemen, bedrijventerrein Stammerdijk.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, geheel vrij van huur en gebruik.
Inclusief de huidige indeling en voorzieningen.

Bereikbaarheid:
Met eigen vervoer zeer goed bereikbaar via de ringweg A-10, afrit S113 en snelweg A-1, afrit 2 Diemen. Daarnaast is het pand op loopafstand van bushalte Vinkenbrug

Parkeren:
Vrij parkeren op de openbare weg of (deels) op eigen terrein.

Vraagprijs:
€ 495.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
900 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Diemen
Sectie
C
Perceel
925
Oppervlakte
900 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Stammerhove 11 DIEMEN

naar Stammerhove 11 DIEMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand