Vorige | Volgende
Verhuurd

Spuistraat 9 B AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving Aan het begin van de Spuistraat, nabij het Centraal Station en in het centrum van de stad ligt deze kantoorruimte op de begane grond alsmede de eerste verdieping. De ligging van het monumentale gebouw is zeer gunstig. Zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed. Op loopafstand bevinden zich de Dam, de Bijenkorf, het Magna Plaza en diverse winkelstraten, waaronder de...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
120 m²
Opp winkelruimte
120 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving
Aan het begin van de Spuistraat, nabij het Centraal Station en in het centrum van de stad ligt deze kantoorruimte op de begane grond alsmede de eerste verdieping. De ligging van het monumentale gebouw is zeer gunstig. Zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed.

Op loopafstand bevinden zich de Dam, de Bijenkorf, het Magna Plaza en diverse winkelstraten, waaronder de Nieuwendijk en de Kalverstraat, restaurants, bars en hotels.

De kantoorruimte heeft op de begane grond een eigen ingang en is middels een tussenmuur verdeeld in twee ruimtes. Aan de achterzijde is een pantry en wc aanwezig. Deze ruimte is ook prima bij de ruimte aan de voorzijde te betrekken om zo één grote ruimte te creëren. Via een eigen trap is de ruimte op de eerste verdieping te bereiken, een ruimte met prachtige authentieke houten balken. Op deze verdieping is tevens een pantry en wc met douche aanwezig.

Verhuurbaar oppervlakte
Begane grond en eerste verdieping van in totaal 120 m² kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Casco plus, in overleg.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer is de kantoorruimte uitstekend te bereiken. Halte Nieuwezijds Kolk op de Nieuwezijds Voorburgwal is op 2 minuten loopafstand. De tramlijnen 1, 2, 5, 13 en 17, alsmede buslijnen 347, 357, 752, 754 en 758 stoppen hier. Amsterdam Centraal Station is op 6 minuten loopafstand.
Op loopafstand, aan het Damrak, bevinden zich de tramhaltes voor de lijnen 4, 9,16 en 24 en buslijnen 755, 757, 759 761 en 763.

Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. Het is gelegen op ca. 15 minuten rijden van de Amsterdamse ringweg A10. In de nabije omgeving zijn de (openbare) parkeergarages Q-Park Nieuwendijk en P1 Parking Amsterdam Centrum gelegen.

Parkeren
Betaald parkeren of middels een parkeervergunning.

Leveringen/diensten/servicekosten
P.M. Huurder dient zelf het contract voor gas, water en elektra af te sluiten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode
Voor 5 jaar, daarna onbepaalde tijd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2000=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een bankgarantie stellen van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding
Per direct.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Opp winkelruimte
120 m²
In units vanaf
120 m²

Foto's

Kaart Spuistraat 9 B AMSTERDAM

naar Spuistraat 9 B AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand