Vorige | Volgende
Verkocht

Sint Jacobsstraat 5 - A AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

*ENGLISH VERSION BELOW* Op een unieke locatie in het historische centrum van Amsterdam ligt dit superleuke appartement van 62 m2 met 2 slaapkamers, lift en gelegen op eigen grond! Het appartement is van binnen geheel gerenoveerd in 2015 en toen o.a. voorzien van een nieuwe vloer (lamelparket), luxe keuken en badkamer met inloopdouche. Gereed om direct te betrekken! INDELING Op de begane grond...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 162 p/m
Bouwjaar
1999
Energielabel
Klasse B

Omschrijving

*ENGLISH VERSION BELOW*

Op een unieke locatie in het historische centrum van Amsterdam ligt dit superleuke appartement van 62 m2 met 2 slaapkamers, lift en gelegen op eigen grond!
Het appartement is van binnen geheel gerenoveerd in 2015 en toen o.a. voorzien van een nieuwe vloer (lamelparket), luxe keuken en badkamer met inloopdouche. Gereed om direct te betrekken!

INDELING
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree met toegang tot de lift en het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en middels de overloop bereikt u de entree van de woning.
Entree met kast voor cv-ketel en gang met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein, badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Via de gang bereikt u de luxe keuken, welke is voorzien van inbouw koelkast en separate vriezer, 5 pits gasfornuis, vaatwasser en een handdoekradiator. Via de keuken is de lichte woonkamer te bereiken.
De ruime slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een luik met toegang tot de zeer ruime vliering. De vliering strekt zich over de hele woning en heeft dus een oppervlakte van circa 62m2!

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in het historische centrum van Amsterdam, op het gedeelte tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Nieuwendijk. In de directe omgeving zijn tal van winkels, mooie warenhuizen en gezellig horecagelegenheden te vinden! Bekende winkelstraten zoals de Nieuwendijk en de Kalverstraat liggen op steenworp afstand gelegen en ook het luxe warenhuis 'de Bijenkorf' is om de hoek te vinden. Verder bevinden zich in de omgeving verschillende bezienswaardigheden, zoals het Paleis op de Dam, de Beurs van Berlage en de Nieuwe Kerk.
De bereikbaarheid is zeer goed, in de nabije omgeving zijn diverse opstapmogelijkheden te vinden voor trams, bussen en treinen. Het Centraal Station ligt slechts op 5 minuten loopafstand, met directe verbindingen naar Schiphol, de Zuidas en Amstelveen.
Met de auto rijdt u binnen 15 minuten op de ringweg A10.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE):
De actieve vereniging van eigenaars genaamd 'Vereniging van Eigenaren Swaenenbergh' wordt professioneel beheerd door Munnik V.V.E. Beheer B.V. en bestaat uit 30 leden. De servicekosten bedragen € 161,61 per maand.

NOTARISKEUZE:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte 62 m2;
- Twee slaapkamers;
- Eigen grond;
- Complex 'Swaenennbergh' is geheel gerenoveerd in 1999;
- Professionele en goedlopende VvE;
- Servicekosten € 161,61 per maand;
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Levering: in overleg


On a unique location in the middle of the historical centre of Amsterdam, we may offer this great apartment of 62 square meters with two bedrooms, elevator and situated on private land!
The apartment was completely renovated on the inside in 2015. At the time is has been provided with a new wooden floor, beautiful kitchen and bathroom with walk-in shower.

DIVISION
Central entrance of the building on the ground floor, with access to the elevator and stairs. The apartment is situated on the 4th floor.
Entrance hall, on your left you will find the first well-sized bedroom. This bedroom also has access to the attic, which has a surface of 62 m2! Furthermore in the hallway you will find a separate toilet with sink and the bathroom. The bathroom is provided with a walk-in shower, sink and towel radiator.
Via the hallway you can access the living room with kitchen. The modern kitchen is provided with all appliances, such as refrigerator, separate freezer, 5-burner gas cooker, dishwasher and towel radiator.
On the backside you can find the second bedroom.

SURROUNDINGS
The home is located in the historical centre of Amsterdam, between the Nieuwezijds Voorburgwal and the Nieuwendijk. Nearby you will find many shops, beautiful department stores and nice restaurants and bars! Famous shopping streets, such as the Nieuwendijk and the Kalverstraat are just a stone's throw away! Luxurious department store De Bijenkorf is also around the corner. Furthermore you can find several sights, like the Palace on Dam square, the 'Beurs van Berlage' and the 'Nieuwe Kerk'.

There are good connections for public transport in the neighborhood. Central Station is just a 5 minute walk, with direct connections to Schiphol, the Zuidas and Amstelveen. The home is also good to reach by car, within 15 minutes you can drive on the highway A10.

HOMEOWNERS ASSOCIATION (HOA)
Homeowners association 'Swaenenbergh' is professionally manged by Munnik VVE Beheer and has 30 members. The service costs are € 161,61 per month.

NOTARY CHOICE
The purchase deed will be made in accordance with the model of the Royal Notarial professional body, Ring Amsterdam, by a notary who will be appointed by the buyer and holds offices in the region of Amsterdam or within a radius of 5 km of the object that is offered for sale.

Specifics:
- Surface 62 m2;
- Two bedrooms;
- Private land;
- Complex 'Swaenenbergh' was completely renovated in 1999;
- Professionally managed and healthy HOA;
- Service costs € 161,61 per month;
- Common bicycle storage on the ground floor;
- Subject to awarding by seller (voorbehoud gunning verkoper);
- Delivery: in consultation.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Rappange Makelaardij B.V., noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 162 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse B
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
AMSTERDAM
Sectie
F
Perceel
7608
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's