Vorige | Volgende
Verhuurd

Rokin 32 - I AMSTERDAM, Centrum

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Omschrijving: Op een superlocatie, midden in het centrum van Amsterdam is dit volledige gerenoveerde kantoor gelegen van ca. 60 m2 gelegen aan het Rokin 32-I. Het kantoor is volledig gerenoveerd naar de hedendaagse maatstaven en eisen. Dit betekent o.a. nieuw gestuukte en gesausde wanden, houtwerk nieuw gelakt, nieuwe isolatievloer aangebracht, nieuw keukenblok met apparatuur, nieuwe W.C.,...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
60 m²

Omschrijving

Omschrijving:
Op een superlocatie, midden in het centrum van Amsterdam is dit volledige gerenoveerde kantoor gelegen van ca. 60 m2 gelegen aan het Rokin 32-I. Het kantoor is volledig gerenoveerd naar de hedendaagse maatstaven en eisen.

Dit betekent o.a. nieuw gestuukte en gesausde wanden, houtwerk nieuw gelakt, nieuwe isolatievloer aangebracht, nieuw keukenblok met apparatuur, nieuwe W.C., elektrische installatie en nieuwe C.V. met radiatoren door het gehele kantoor. Tevens is ook het algemene trappenhuis grondig aangepakt waardoor de entree als zeer prettig ruim wordt ervaren.

Het is zelfs mogelijk om de ruimte in twee kantoren te verdelen met een gezamenlijk gebruik van keuken en W.C. Dit is ook mogelijk vanwege het feit dat het kantoor te bereiken is d.m.v twee aparte toegangsdeuren.

In de directe omgeving bevinden zich op loopafstand diverse horecagelegenheden en winkels in het Centrum van Amsterdam. Daarbij is De Dam op steenworp afstand. U kunt op hoog niveau lunchen en dineren in diverse restaurants of een broodje eten in van de vele eetcafe's en lunchrooms.

Bereikbaarheid
Het kantoor is goed te bereiken middels openbaar vervoer, met de fiets alsmede lopend. Door de Noord-Zuidlijn en de halte aan het Rokin wordt de bereikbaarheid alleen maar groter. Met de auto is het ook goed te doen en parkeren is mogelijk in de parkeergarages in de nabije omgeving.

Vloeroppervlakte
ca. 60 m² kantoorruimte.

Parkeren
Op de openbare weg middels een vergunning of automaat

Bijzonderheden
Het gehuurde zal in huidige staat worden opgeleverd en is o.a. voorzien van:
• zelfstandige entree op de eerste verdieping;
• volledig gerenoveerd;
• nog overeen te komen vloerafwerking;
• gesausde wanden en plafond;
• nieuwe C.V. en keukenblok;
• houtwerk gelakt;
• nieuwe elektrische installatie;
• aansluiting internet geïntegreerd;
• geïsoleerde vloer;

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 1.500,-- per maand excl. BTW.

Servicekosten op basis van voorschot:
niet van toepassing, eigen NUTS voorzieningen

Betalingen
Per maand per vooruitbetaling te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Aanvaarding / oplevering
in overleg, kan spoedig

Huurtermijn
5 + 5 jaar of een ander overeen te komen periode

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur en BTW.

Omzetbelasting
Er wordt van uitgegaan dat kan worden geopteerd voor een met BTW belaste huur en het door huurder gehuurde kantoor wordt gebruikt voor meer dan 90% voor (BTW) aftrekgerechtigde prestaties. Indien huurder niet aan het criterium "meer dan 90% (BTW)-aftrekgerechtigde prestaties verricht" voldoet zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurcontract
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex. artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.
Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.
Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
60 m²

Foto's