Vorige | Volgende
Verkocht

Quellijnstraat 43 - D AMSTERDAM, De Pijp

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

--ENGLISH TRANSLATION BELOW-- Super charmant en uiterst goed ingedeeld 3-kamerappartement met ruim balkon gelegen aan de Quellijnstraat op zeer geliefde en gewilde locatie in de Frans Halsbuurt in De Pijp. Het appartement ligt op het gedeelte tussen de Frans Halsstraat en de Ferdinand Bolstraat en maakt onderdeel uit van een pand dat in 2006 volledig is gerenoveerd. Ook de straat is opnieuw...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1879
Wijk
De Pijp
Ligging
In woonwijk
Energielabel
Klasse D

Omschrijving

--ENGLISH TRANSLATION BELOW--
Super charmant en uiterst goed ingedeeld 3-kamerappartement met ruim balkon gelegen aan de Quellijnstraat op zeer geliefde en gewilde locatie in de Frans Halsbuurt in De Pijp.

Het appartement ligt op het gedeelte tussen de Frans Halsstraat en de Ferdinand Bolstraat en maakt onderdeel uit van een pand dat in 2006 volledig is gerenoveerd. Ook de straat is opnieuw aangelegd en ingedeeld. Begin mei is aan het einde van de Quellijnstraat de nieuwe parkeergarage Albert Cuyp, onder de Boerenwering, geopend!

De locatie is geweldig! Het Marie Heinekenplein ligt om de hoek, net als de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypmarkt. Verspreid over De Pijp zijn een groot aantal trendy cafés en restaurants te vinden. Voor ieder wat wils.

De bereikbaarheid is goed. Met de auto zit u met ongeveer 10 minuten op de Ring A10 en parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage aan het eind van de straat.
Om de hoek ligt de opstapplek voor tramlijn 16 en 24, die u binnen no time naar andere delen van de stad, o.a. het centrum, brengt! Ook ligt de halte van de Noord-Zuidlijn op zeer korte loopafstand.

Indeling
Gemeenschappelijk entree welke toegang geeft tot het verzorgde trappenhuis. Het trappenhuis leidt u naar het entree op de derde verdieping. De meterkast is vanuit het trappenhuis te bereiken.

Derde verdieping:
Entree met toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De lichte woon-/eetkamer met open keuken ligt aan de voorzijde. De keuken beschikt over o.a. een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser, een 5 pits gasfornuis, een oven en voldoende opbergruimte.

Beide slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Het ruime balkon (circa 9,5 m2 groot) aan de achterzijde is via beide slaapkamers te bereiken.

De badkamer is centraal in het huis gelegen en beschikt over een bidet, een ligbad, een dubbele wastafel, een handdoekenradiator en een inloopdouche. Het toilet is separaat van de badkamer gelegen en beschikt over een fonteintje.

Ook is er een ruimte voor de wasmachine en de droger. In dezelfde ruimte hangt ook de CV-ketel en kan zelfs nog een kast worden geplaatst.

Tijdens de renovatie in 2006 is o.a. de gevel gereinigd, zijn er nieuwe houten kozijnen met dubbel glas geplaatst en is het pand voorzien van een nieuwe fundering.

De Vereniging van Eigenaars (VvE) wordt professioneel beheerd door Rappange VvE Beheer. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) aanwezig. De maandelijkse servicekosten bedragen € 113,-.

Verder is de woning gelegen op EIGEN GROND en betreft het een zorgeloos appartement!

Bijzonderheden:
- 3-kamerappartement met ruim balkon
- Woonoppervlakte 73 m2 (gemeten conform NEN 2580, meetcertificaat aanwezig)
- Op geliefde en gewilde locatie in De Pijp gelegen
- Gelegen op eigen grond!
- Gehele pand gerenoveerd in 2006
- Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Nieuwe fundering
- Eikenhouten vloer door gehele appartement
- VvE wordt beheerd door Rappange VvE Beheer
- Servicekosten € 113,- per maand
- Oplevering in overleg

Vraagprijs: € 530.000,-- kosten koper

Heeft u interesse? Graag tot ziens aan de Quellijnstraat 43-D.


------------ ENGLISH TRANSLATION ------------
Super charming and extremely well laid out 3-room apartment with spacious balcony located on the Quellijnstraat in a popular and wanted location in the Frans Hals neighborhood in De Pijp.

The apartment is located on the section between the Frans Halsstraat and the Ferdinand Bolstraat and is part of a building that was completely renovated in 2006. The street has also been renovated and laid out. At the end of May, the new parking garage Albert Cuyp, under the Boerenwering, was opened at the end of the Quellijnstraat!

The location is great! The Marie Heinekenplein is just around the corner, as is the Ferdinand Bolstraat and the Albert Cuyp market. A large number of trendy cafés and restaurants can be found all over De Pijp.

The accessibility is good. By car you are within about 10 minutes on the highway A10 and parking is possible in the street or in the parking garage at the end of the street.
Around the corner is the departure point for tram 16 and 24, which brings you to other parts of the city, including the city center, in no time! The stop for the North-South line to central station and Zuidas is a very short walk away.

Layout
Common entrance which gives access to the well-kept staircase. The staircase leads you to the entrance on the third floor. The fuse box can be reached from the staircase.

Third floor:
Entrance with access to the hall. The hall gives access to all rooms. The bright living / dining room with open kitchen is at the front. The kitchen has a fridge / freezer combination, a dishwasher, a 5 burner gas stove, an oven and sufficient storage space.

Both bedrooms are at the rear and are large enough for a double bed. The spacious balcony (approximately 9.5 m2) at the rear is accessible through both bedrooms.

The bathroom is centrally located in the house and has a bidet, a bath, a double sink, a towel radiator and a walk-in shower. The toilet is separate from the bathroom and has a small tap.

There is a separate room for the washing machine and the dryer. In the same room is also the central heating boiler and even a wardrobe can be placed.

During the renovation in 2006, among other things, the facade was cleaned, new wooden frames with double glazing were installed and the building was provided with a new foundation.

The Association of Owners (VvE) is professionally managed by Rappange VvE Beheer. There is an annual meeting and a Multi Year Maintenance Plan (MJOP) is available. The monthly service costs are € 113, -.

Furthermore, the house is located on OWN GROUND and it concerns a worry-free apartment!

Particularities:
- 3-room apartment with spacious balcony
- Surface area 73 m2 (measured in accordance with NEN 2580, measurement certificate available)
- Located in popular and wanted location in De Pijp
- Located on OWN GROUND!
- Entire property renovated in 2006
- Equipped with wooden frames with double glazing
- New foundation
- Oak floor throughout the entire apartment
- VvE is managed by Rappange VvE Beheer
- Service costs € 113,- per month
- Delivery in consultation

Asking price: € 530.000,- buyers costs

Are you interested? We hope to see you at the Quellijnstraat 43-D.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1879

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
73 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Bruto inhoud
181 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, bidet, dubbele wastafel

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Vaillant
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
8
Perceel
7560
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Foto's

Kaart Quellijnstraat 43 - D AMSTERDAM, De Pijp

naar Quellijnstraat 43 - D AMSTERDAM, De Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand