Vorige | Volgende

Prinsengracht 188 - H Amsterdam

Koopprijs € 915.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Wij bieden een beleggingspand met horecafunctie aan op een superlocatie. Door de nabijheid van de Westermarkt, het Anne Frankhuis en het Pullitzer hotel ligt de ruimte in een zeer frequent bezocht gebied van het centrum van Amsterdam. De Rozengracht versterkt dit nog als extra verkeersader van en naar het centrum. Het pand is verdeeld over de begane grond en kelder. Daarbij is het geheel verbouwd...

Kenmerken

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Wij bieden een beleggingspand met horecafunctie aan op een superlocatie. Door de nabijheid van de Westermarkt, het Anne Frankhuis en het Pullitzer hotel ligt de ruimte in een zeer frequent bezocht gebied van het centrum van Amsterdam. De Rozengracht versterkt dit nog als extra verkeersader van en naar het centrum.

Het pand is verdeeld over de begane grond en kelder. Daarbij is het geheel verbouwd tot een mooie, lichte en moderne ruimte. Door de glazen pui met glazen toegangsdeur als ook de lichtkoepel is de lichtinval fantastisch en zeer aangenaam.

Het pand is per september 2015 verhuurd aan een Argentijns Steakhouse voor 10 jaar tegen aan aanvangshuursom van € 60.000,- exclusief BTW per jaar.

Het pand maakt deel uit van een VvE met 2 leden en de maandelijkse bijdrage is € nnb- per maand.

Totale oppervlakte
Begane grond ca. 70 m²
Kelder ca. 65 m²

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Kadastrale informatie
Gemeente Amsterdam, sectie E, nummer 9818-A-1.

Eigen grond
Gelegen op eigen grond, geen erfpacht van toepassing.

Monumentale status
Het pand betreft een beschermd stadsgezicht en het is geen Rijksmonument.

Locatie
Het pand is gelegen in Stadsdeel Centrum, nabij de Westerkerk.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, in verhuurde staat en niet vrij van gebruik geleverd.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen in en van Amsterdam Centrum en naar de Ringweg A10. Met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar via diverse tramlijnen en busverbindingen vanaf de Westermarkt.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor het verkrijgen van een parkeervergunning is op te vragen via de gemeente Amsterdam (www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeervergunning).

Vraagprijs
€ 915.000,- kosten koper.

Zekerheidstelling
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Belegging
Type
Beleggingspand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Belegging

Oppervlakten en inhoud

Perceel
70 m²
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Indexnummer
1
Perceel
9818
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Prinsengracht 188 - H Amsterdam

naar Prinsengracht 188 - H Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand