Vorige | Volgende

Prinsengracht 188 AMSTERDAM

Koopprijs € 995.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Wij bieden aan een horecaruimte aan op een superlocatie met veel traffic. De ruimte ligt in de Prinsengracht, om de hoek van de Rozengracht en schuin tegenover de Westermarkt. De horecaruimte is verdeeld over de begane grond en kelder. Daarbij is het gehele object verbouwd tot een mooie, lichte en moderne ruimte. Door de glazen pui met glazen toegangsdeur is de lichtinval fantastisch en zeer...

Kenmerken

Soort object
Horeca
Type
Restaurant
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp horeca
135 m²

Omschrijving

Wij bieden aan een horecaruimte aan op een superlocatie met veel traffic.

De ruimte ligt in de Prinsengracht, om de hoek van de Rozengracht en schuin tegenover de Westermarkt.

De horecaruimte is verdeeld over de begane grond en kelder. Daarbij is het gehele object verbouwd tot een mooie, lichte en moderne ruimte. Door de glazen pui met glazen toegangsdeur is de lichtinval fantastisch en zeer aangenaam.

Het pand is verhuurd aan een Argentijns Steakhouse voor 10 jaar tegen aan aanvangshuursom van € 60.000,- exclusief BTW per jaar.

Het pand maakt deel uit van een V.v.E. met 2 leden en de maandelijkse bijdrage is € nnb- per maand.

Totale oppervlakte:
Begane grond ca. 70 m²
Kelder ca. 65 m²

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Kadastrale informatie
Gemeente Amsterdam, sectie E, nummer 9818-A-1.

Eigen grond
Eigen grond.

Monumentale status
Het pand betreft een beschermd stadsgezicht alsmede een Rijksmonument.

Locatie
Het pand is gelegen in Stadsdeel Centrum, nabij de Westerkerk.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, in verhuurde staat en niet vrij gebruik geleverd.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen in en van Amsterdam Centrum en naar de Ringweg A10, oa de S103. Met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar via diverse tramlijnen, 13, 14 en 17 en busverbindingen 170 en 172 stoppen om de hoek, op de Westermarkt.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg of door middel van vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden verstrekking bedrijfsvergunning en wachttijd op te vragen via Stadstoezicht Amsterdam (www.stadstoezicht.amsterdam.nl).

Vraagprijs:
€ 995.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Restaurant
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
135 m²
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Indexnummer
1
Perceel
9818
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Prinsengracht 188 AMSTERDAM

naar Prinsengracht 188 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand