Vorige | Volgende

Prinsengracht 153 - A2 AMSTERDAM, Centrum

Huurprijs excl. € 1.700 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Prinsengracht 153-A2, 1015DR Amsterdam Gelegen op een unieke locatie bieden wij dit gemeubileerde 1 slaapkamer appartement van ca. 80m2 voorzien van een groot dakterras van ca. 45m2. Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd en is beschikbaar vanaf 1 oktober. Omgeving: Het huis is gelegen op de rand van de Jordaan en om de hoek van de gezellige Noordermarkt met de biologische markt op zaterdag,...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Wijk
Centrum
Ligging
Aan vaarwater, in centrum

Omschrijving

Prinsengracht 153-A2, 1015DR Amsterdam

Gelegen op een unieke locatie bieden wij dit gemeubileerde 1 slaapkamer appartement van ca. 80m2 voorzien van een groot dakterras van ca. 45m2. Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd en is beschikbaar vanaf 1 oktober.

Omgeving:
Het huis is gelegen op de rand van de Jordaan en om de hoek van de gezellige Noordermarkt met de biologische markt op zaterdag, de Westerstraat en de Lindengracht. In de nabije omgeving bevinden zich een tal van cafés, restaurants en verschillende winkels. Het Centraal Station is op 7 minuten loopafstand en vanaf hier vertrekken treinen, trams, bussen en metro's in alle richtingen.

Indeling:
Via het trappenhuis komt u binnen in de hal van de woning. Deze biedt toegang tot alle vertrekken.
Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer met een fantastisch uitzicht over de Prinsengracht. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de badkamer die voorzien is van een bad en douche in 1, en een wastafel. Tevens beschikt dit appartement over een separaat toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken die voorzien is van apparatuur en de ruime slaapkamer met toegang tot het grote dakterras. De woning beschikt ook over ruime opbergkasten

Kortom een heerlijk appartement geschikt voor een stel of iemand alleen, de woning wordt opgeleverd zoals te zien op de foto's.

Huurprijs € 2.030,- incl. g/w/l en stoffering

______________________________________________________________________________________________

Prinsengracht 153-A2, 1015DR Amsterdam

Located in a unique location we offer this furnished 1 bedroom apartment of approximately 80m2 with a large roof terrace of approx. 45m2. The apartment is furnished furnished and is available from 1 October.

Area:
The house is located on the edge of the Jordaan and around the corner of the cozy Noordermarkt with the organic market on Saturday, the Westerstraat and the Lindengracht. In the vicinity there are numerous cafes, restaurants and various shops. The Central Station is a 7-minute walk away, and trains, trams, buses and subways depart in all directions.

Layout:
Via the staircase you enter the hall of the house. This provides access to all rooms.
At the front is the spacious living room with a fantastic view over the Prinsengracht. From the hall you also have access to the bathroom which has a bath and shower in one, and a sink. This apartment also has a separate toilet. At the rear is the kitchen equipped with equipment and the spacious bedroom with access to the large roof terrace. The house also has spacious storage cabinets

In short, a lovely apartment suitable for a couple or someone alone, the house is delivered as shown in the pictures.

Rental price € 2.030, - incl. G / w / l and furniture

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 4060

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, wastafel

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan vaarwater, in centrum

Foto's

Kaart Prinsengracht 153 - A2 AMSTERDAM, Centrum

naar Prinsengracht 153 - A2 AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand