Vorige | Volgende
Verkocht

Pieter Calandlaan 315 AMSTERDAM, Osdorp

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een goede locatie bieden wij dit mooie kantoorpand, gelegen op de begane grond en deels eerste verdieping, aan. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft een mooie en recente vernieuwde voorgevel en ligt in de het Stadsdeel Nieuw-West. Het kantoorpand is op de hoek gelegen van het complex en heeft een totaal vloeroppervlak van ca 70 m2, en beschikt over een...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
70 m²
Opp winkelruimte
70 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een goede locatie bieden wij dit mooie kantoorpand, gelegen op de begane grond en deels eerste verdieping, aan. Het pand is voor diverse doeleinden geschikt en heeft een mooie en recente vernieuwde voorgevel en ligt in de het Stadsdeel Nieuw-West.

Het kantoorpand is op de hoek gelegen van het complex en heeft een totaal vloeroppervlak van ca 70 m2, en beschikt over een zeer hoog plafond en een grote raampartij aan de voorzijde.

Na de entree is de ontvangstruimte en trap na de entresol gesitueerd. Onder trap is de keuken gelegen evenals de nette WC. Aan de achterzijde is een kantoorruimte gemaakt welke voldoende is voor 2 a 3 werkplekken. Tevens is de achteruitgang (nooddeur) nog goed bruikbaar. De meterkast heeft voldoende groepen voor normaal gebruik.

Door middel van een ruime trap, welke in een hoek is gesitueerd bereikt u, aan de voorzijde, de entresol. Deze prima verdieping is ca. 30 m2 en biedt voldoende ruimte voor 3 a 4 werkplekken. Ook aan de achterzijde, zowel op de begane grond als op de entresol is er voldoende lichtinval voor een prettige werkomgeving.

De staat binnen en buiten is goed te noemen (o.a. dubbele beglazing en nieuwe voorgevel). Daarbij maakt dit kantoorpand onderdeel uit van een professioneel beheerde V.v.E. en is de kaspositie positief.

Kadastrale informatie
Gemeente Sloten, sectie D, nummer 5749-A-1.

Eigen grond
Nee, voortdurend recht van erfpacht

Monumentale status
Niet van toepassing

Locatie
Het pand is gelegen in Stadsdeel Nieuw-West, voorheen Osdorp.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik en geheel ontruimd.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen in en van Amsterdam en naar de Ringweg A10(afslag S106 en S105). Met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar via diverse tramlijnen.

Parkeren:
Vrij parkeren middels een blauwe zone.

Zakelijke lasten:
Rioolrecht: € P.M.
OZB-E: € P.M.
WOZ waarde: € 96.500,-
Erfpachtcanon: € 164,72 per jaar
V.v.E. bijdrage: € 244,52 per maand (incl. stookkosten)

Vraagprijs:
€ 150.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
70 m²
Opp winkelruimte
70 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
D
Indexnummer
1
Perceel
5947
Eigendomssituatie
Erfpacht

Foto's