Vorige | Volgende

Parnassusweg 35 - II AMSTERDAM, Zuid

Huurprijs excl. € 1.750 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Parnassusweg 35-II, 1077DD Amsterdam Prachtige woning gelegen op een zeer centraal gedeelte van stadsdeel Zuid. Op loopafstand van velerlei winkels, restaurants en cafés. Ook het Vondelpark en het Beatrixpark zijn in de nabijheid gelegen. De tram stopt om de hoek en de ring A10 is eenvoudig met de auto te bereiken. In dit heerlijk ruime appartement uit de jaren '30 zijn de originele details bewaard...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Wijk
Zuid
Ligging
Aan drukke weg, vrij uitzicht

Omschrijving

Parnassusweg 35-II, 1077DD Amsterdam

Prachtige woning gelegen op een zeer centraal gedeelte van stadsdeel Zuid. Op loopafstand van velerlei winkels, restaurants en cafés. Ook het Vondelpark en het Beatrixpark zijn in de nabijheid gelegen. De tram stopt om de hoek en de ring A10 is eenvoudig met de auto te bereiken.

In dit heerlijk ruime appartement uit de jaren '30 zijn de originele details bewaard gebleven. Prachtige en-suite, glas-in-lood deuren, schouwen en de mooie erker.
Het appartement heeft 5 kamers en wordt gestoffeerd opgeleverd (houten vloeren, gordijnen, wasmachine/droger en keukenapparatuur.

Indeling; ruime woonkamer en-suite met een en-suite zijkamer. Deze kan eenvoudig dienst doen als studeer/slaap/werkkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken met inbouwapparatuur en biedt toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement. Tevens aan de achterzijde bevinden zich twee kamers (slaapkamer en walk-in closet). Ook van daaruit is het balkon te bereiken. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafelmeubel en een ligbad.

Kortom een zeer comfortabel appartement op een TOP locatie.

LET OP NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN EN WONINGDELERS

Vraagprijs € 1.750,- excl. per maand

______________________________________________________________________________________________

Parnassusweg 35-II, 1077 DD Amsterdam

Beautiful home located in a very central part of the southern district. Within walking distance of many shops, restaurants and cafes. The Vondelpark and the Beatrix Park is located in close proximity. The tram stops to reach the corner and the A10 is easily accessible by car.

The original details have been preserved in this wonderful apartment in the 30s. En-suite, glass-glass doors, fireplaces and beautiful bay window.
The apartment has five bedrooms and is unfurnished (wooden floors, curtains, wasmchine / dryer and kitchen appliances.

Layout; spacious living room and suite with an en-suite side room. This can easily do as a study / bedroom / study. At the rear of the living room is the modern kitchen with appliances and access to the balcony across the entire width of the apartment. Also at the rear are two rooms (bedroom and walk-in closet). Also from there you can reach the balcony. The spacious bathroom has a toilet, shower, sink and bathtub.

PAY ATTENTION THIS APPARTMENT IS NOT SUITABLE FOR STUDENTS AND SHARERS.

Asking price € 1.750,- excl. per month.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 3500

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
235 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
Aan drukke weg, vrij uitzicht

Foto's