Vorige | Volgende
Verhuurd

Oudeschans 5 - B Amsterdam

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: In een historisch stukje Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein en Nieuwemarkt, ligt de Oude Schans. Tegenover de Montelbaanstoren, die vroeger deel uitmaakte van de verdedigingswal, bieden wij een schitterende bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte kan gebruikt worden als winkelruimte, kantoorruime en/of showroom. Het pand is geheel opnieuw gebouwd en enkele jaren geleden...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
100 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

In een historisch stukje Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein en Nieuwemarkt, ligt de Oude Schans.

Tegenover de Montelbaanstoren, die vroeger deel uitmaakte van de verdedigingswal, bieden wij een schitterende bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte kan gebruikt worden als winkelruimte, kantoorruime en/of showroom. Het pand is geheel opnieuw gebouwd en enkele jaren geleden opgeleverd. De originele gevels zijn behouden zodat dit mooie nieuwbouwproject toch zijn authentieke uitstraling behoudt.

De ruimte van ca. 100m2 is bereikbaar via een zeer mooie en grote toegangsdeur aan de voorzijde. Bij binnenkomst komt men direct in de lange maar grote en zeer goed indeelbare ruimte. Door de strakke en rechte muren wanden kan men zelf creatief met de gewenste indeling zijn. Aan de achterzijde van het gehuurde is de zeer nette keuken en WC gelegen. Het geheel is gelegen op één niveau met een fraaie hoogte aan de straatzijde, met dus een heerlijk uitzicht.

In de nabije omgeving bevinden richting Nieuwemarkt, zich een groot aantal eetgelegenheden. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor de lunch en een eventueel diner zeer uitgebreid is.

Er bestaat ook nog de mogelijkheid om een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onder het pand te huren voor € 350,- per maand

Oppervlakte:
totaal ca. 100 m²

Huurprijs:
€ 2.000,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau:
In huidige leeg en ontruimde staat. Plafonds egaal afgewerkt en de wanden gesaust. Representatieve wc en pantry. Vloerverwarming ligt in de hele ruimte en een goede luchtbehandelingsinstallatie zorgt voor de luchtverversing

Bereikbaarheid:
Bus 22, 42 en 43 stoppen op steenworpafstand.
Verder liggen het Centraal Station en station Nieuwemarkt op 5 minuten loopafstand.

Met de auto is de locatie ook prima te bereiken. Vanaf de ringweg A10 kan men via IJ-tunnel en de Prins Hendrikkade, de Oude Schans bereiken.

Huurtermijn:
In overleg, kan spoedig.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Leveringen/diensten:
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur als borgstelling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.


Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com


Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Perceel
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Toilet, Pantry, Verwarming

Foto's

Kaart Oudeschans 5 - B Amsterdam

naar Oudeschans 5 - B Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand