Vorige | Volgende

Oudeschans 5 - A Amsterdam

Vraagprijs € 4.500 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: In een historisch stukje Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein en Nieuwmarkt, ligt de Oude Schans. Tegenover de Montelbaanstoren, die vroeger deel uitmaakte van de verdedigingswal, bieden wij een schitterende bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte kan gebruikt worden als winkelruimte, kantoorruimte en/of showroom. Het pand is geheel opnieuw gebouwd en enkele jaren geleden...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
200 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

In een historisch stukje Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein en Nieuwmarkt, ligt de Oude Schans.

Tegenover de Montelbaanstoren, die vroeger deel uitmaakte van de verdedigingswal, bieden wij een schitterende bedrijfsruimte aan. De bedrijfsruimte kan gebruikt worden als winkelruimte, kantoorruimte en/of showroom. Het pand is geheel opnieuw gebouwd en enkele jaren geleden opgeleverd. De originele gevels zijn behouden zodat dit mooie nieuwbouwproject toch zijn authentieke uitstraling behoudt.

De ruimte van ca. 200m2 is bereikbaar via een zeer mooie en grote toegangsdeur aan de voorzijde met veel glas. Bij binnenkomst komt men direct in de lange maar grote en zeer goed indeelbare ruimte. Door de strakke en rechte muren wanden kan men zelf creatief met de gewenste indeling zijn. Aan de achterzijde van het gehuurde zijn nog extra daklichten gecreëerd voor meer natuurlijk licht. Tevens zijn daar ook de nette keuken en strakke dubbele toiletgroep gesitueerd. Het geheel is gelegen op één niveau met een fraaie hoogte aan de straatzijde, met dus een heerlijk uitzicht over de Oudeschans en Montelbaanstoren.

In de nabije omgeving bevinden richting Nieuwmarkt, zich een groot aantal eetgelegenheden. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor de lunch en een eventueel diner zeer uitgebreid is.

Er bestaat ook nog de mogelijkheid om een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder onder het pand te huren voor € 350,- per maand

Oppervlakte:
totaal ca. 200 m²

Huurprijs:
€ 4.500,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau:
In huidige leeg en ontruimde staat. Plafonds egaal afgewerkt en de wanden gesaust. Representatieve dubbel wc en pantry. Vloerverwarming in de hele ruimte en luchtbehandeling.

Bereikbaarheid:
Bus 22, 42 en 43 stoppen op steenworpafstand.
Verder liggen het Centraal Station en station Nieuwmarkt op 5 minuten loopafstand.

Met de auto is de locatie ook prima te bereiken. Vanaf de ringweg A10 kan men via IJtunnel en de Prins Hendrikkade, de Oude Schans bereiken.

Huurtermijn:
In overleg, kan spoedig.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Leveringen/diensten:
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur als borgstelling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.


Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Perceel
200 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Pantry, Verwarming

Foto's

Kaart Oudeschans 5 - A Amsterdam

naar Oudeschans 5 - A Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand