Vorige | Volgende
Verkocht

Osdorperweg 52 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Uniek in Amsterdam! Dit superleuke en charmante woonhuis van circa 56 m2 is gelegen in een prachtige omgeving in het landelijke Sloten. Twee slaapkamers en gelegen op EIGEN GROND! INDELING: Begane grond: entree, hal, ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals oven, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en spoelbak. Naast de keuken is de badkamer gelegen, deze...

Kenmerken

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1988
Energielabel
Klasse D

Omschrijving

Uniek in Amsterdam! Dit superleuke en charmante woonhuis van circa 56 m2 is gelegen in een prachtige omgeving in het landelijke Sloten. Twee slaapkamers en gelegen op EIGEN GROND!

INDELING:
Begane grond: entree, hal, ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals oven, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en spoelbak. Naast de keuken is de badkamer gelegen, deze is v.v. inloopdouche, toilet en wasmachineaansluiting.
Eerste verdieping: Via de spiltrap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich een grote en kleine slaapkamer. In de kleine slaapkamer zijn tevens vaste kasten gelegen en nog een bergruimte.
De woning beschikt ook over een ruime vliering, waar genoeg bergruimte is!

OMGEVING:
De woning is gelegen in Sloten aan de Osdorperweg, op het gedeelte tussen de Vrije Geer en de Sloterweg. In de buurt zijn diverse winkels gelegen. Het betreft een kindvriendelijke omgeving met scholen en genoeg recreatie. De binnenstad van Amsterdam is al met 10/15 minuten te bereiken met de auto!
Met de auto is het woonhuis ook goed bereikbaar middels de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Parkeren geschiedt middels parkeren aan de openbare weg (gratis!). In de buurt zijn ook diverse opstapmogelijkheden voor tram (lijn 1 en 2) en bus.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op eigen grond.

NOTARISKEUZE:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariƫle beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object.

BIJZONDERHEDEN:
- Charmant woonhuis van circa 56 m2;
- Gelegen in een mooie landelijke omgeving;
- Verwarming middels gashaard;
- Schilderwerk buitenzijde gedaan in 2015;
- Verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Rappange Makelaardij B.V. van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Inhoud
160 m³
Perceeloppervlakte
36 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Energielabel
Klasse D
Soort verwarming
moederhaard
Warm water
geiser eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
SLOTEN
Sectie
E
Perceel
1457
Oppervlakte
36 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Osdorperweg 52 AMSTERDAM

naar Osdorperweg 52 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand