Vorige | Volgende

Orteliusstraat 148 - III AMSTERDAM

Vraagprijs € 379.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Op zoek naar een superleuke kluswoning met veel potentie? Dan is dit de ideale woning! Dit royale hoekappartement van ruim 80 m2 is gelegen op een superleuke locatie midden in De Baarsjes en heeft de mogelijkheid tot uitbreiding van een dakterras! Veel lichtinval door het groot aantal ramen, gelegen op EIGEN GROND (!) en om de hoek van het groene Rembrandtpark. INDELING: De woning is gelegen op de...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 79 p/m
Bouwjaar
1927

Omschrijving

Op zoek naar een superleuke kluswoning met veel potentie? Dan is dit de ideale woning! Dit royale hoekappartement van ruim 80 m2 is gelegen op een superleuke locatie midden in De Baarsjes en heeft de mogelijkheid tot uitbreiding van een dakterras! Veel lichtinval door het groot aantal ramen, gelegen op EIGEN GROND (!) en om de hoek van het groene Rembrandtpark.

INDELING:
De woning is gelegen op de derde en deels vierde verdieping. Gang met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers gelegen met uitzicht over de Orteliusstraat. De separate keuken met CV is gelegen aan de achterzijde. De royale woonkamer is gelegen aan de kant van de Van Spilbergerstraat. Hier is nog een derde (slaap)kamer gecreëerd.
Via de interne trap is de kamer op de vierde verdieping te bereiken en kan potentieel uitgebreid worden met een dakterras. De welstandscommissie van de Gemeente Amsterdam heeft hier al goedkeuring voor verleend. Het is echter aan de koper om de omgevingsvergunning hiervoor aan te vragen, inclusief constructieberekeningen.

OMGEVING:
Het pand is gelegen aan de Orteliusstraat, op het gedeelte tussen de Van Spilbergerstraat en de Willem Schoutenstraat. Midden in De Baarsjes, waar volop winkels, gezellige restaurants en hippe bars aanwezig zijn! Aan het Mercatorplein kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, lunchen bij Koala Republic en voor een borrel naar Bar Baarsch. Voor ontspanning en groen kunt u terecht bij het Rembrandtpark (letterlijk om de hoek!) of het Erasmuspark.
Met de auto zijn alle uitvalswegen prima bereikbaar, binnen 5 minuten rijdt u al op de A10. Parkeren geschiedt middels betaald parkeren of vergunning systeem.
Met het openbaar vervoer bevindt u zich binnen 10/15 minuten in het centrum! In de buurt zijn diverse opstapmogelijkheden voor tram en bus.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De vereniging van eigenaars 'Orteliusstraat 148' is actief en bestaat uit 4 leden. De administratie wordt gevoerd door Rappange Administratie B.V. MJOP is aanwezig. De servicekosten bedragen € 79,02 per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Het pand is gelegen op eigen grond.

NOTARISKEUZE:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 kilometer van het ter verkoop aangeboden object.

BIJZONDERHEDEN:
- Gebruiksoppervlakte 83 m2;
- Mogelijkheid voor dakterras;
- Eigen grond (!);
- Dient van binnen gemoderniseerd te worden;
- Veel lichtinval;
- Het schilderwerk aan de voorzijde is uitgevoerd in 2016;
- Leidingwerk CV is aangelegd;
- Servicekosten € 79,02 per maand;
- De verkoper heeft het verkochte nooit zelf bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Oplevering: in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Rappange Makelaardij B.V. van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 79 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
215 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
SLOTEN
Sectie
C
Indexnummer
A4
Perceel
11026
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Orteliusstraat 148 - III AMSTERDAM

naar Orteliusstraat 148 - III AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand