Vorige | Volgende
Verhuurd

Nieuwezijds Voorburgwal 21 - IV Amsterdam, Centrum

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Nabij het station, in het centrum van de stad ligt dit kantorengebouw. De ligging van het gebouw is zeer gunstig. Zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed. Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Amsterdam, naast het Crown Plaza Hotel en nabij het Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand bevinden zich de Dam, het Magna Plaza en diverse winkelstraten, waaronder de Nieuwendijk en...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
150 m²

Omschrijving

Nabij het station, in het centrum van de stad ligt dit kantorengebouw. De ligging van het gebouw is zeer gunstig. Zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed.

Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Amsterdam, naast het Crown Plaza Hotel en nabij het Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand bevinden zich de Dam, het Magna Plaza en diverse winkelstraten, waaronder de Nieuwendijk en de Kalverstraat, restaurants, bars, hotels en een parkeergarage.

Het gehele object bestaat uit een begane grond alsmede 6 bovengelegen verdiepingen met een centrale entree op de begane grond en uiteraard is er een lift aanwezig in het pand.

De ruimte is netjes en multifunctioneel en beschikt over een groot en open kantoor en een kleinere kantoorruimte welke als een vergaderruimte gebruikt kan worden. Tevens is er een pantry en dubbel toilet aanwezig. Daarbij is aan de voorzijde een separaat kantoor aanwezig welke via de algemene hal te bereiken is.

Verhuurbare oppervlakte:
4e verdieping: ca. 150 m² kantoorruimte

Opleveringsniveau:
Casco, in huidige lege en ontruimde staat.

Bereikbaarheid:
Het object ligt in het centrum van Amsterdam en is derhalve per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Aan de Nieuwezijds Voorburgwal treft men tramhaltes van de lijnen 1, 2, 5, 13 en 17, alsmede buslijnen 170, 171 en 172 met directe verbindingen naar o.a. het Amsterdam Centraal Station.

Op loopafstand, aan het Damrak, bevinden zich de tramhaltes voor de lijnen 4, 9,16, 24 en 25. Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. Het is gelegen op ca. 15 minuten rijden van de Amsterdamse ringweg A10. In de nabije omgeving zijn (openbare) parkeergarages gelegen.

Parkeren:
Betaald parkeren. Publieke parkeergarage op loopafstand.

Leveringen/diensten:
Voorschot plus vastrecht gas, water en elektra, schoonmaak algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud en storingen lift, OZB gebruikersdeel, klein onderhoud, rioolrecht, 5% administratiekosten; hoogte van het voorschotbedrag is € 40,- pm2j excl. BTW

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar of tien jaar met vijf jaar optietermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2000=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde.
Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een bankgarantie stellen ven tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 40 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Perceel
150 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Foto's

Kaart Nieuwezijds Voorburgwal 21 - IV Amsterdam, Centrum

naar Nieuwezijds Voorburgwal 21 - IV Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand