Vorige | Volgende
Verkocht

Nieuwendammerdijk 526 H1 AMSTERDAM, Nieuwendam

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een goede en mooie locatie aan de Nieuwendammerdijk, direct aan het IJ, bieden wij aan een geheel bedrijfspand, van in totaal ca 182m2, welke voor meerdere doeleinden geschikt is, gelegen op het bedrijventerrein Nieuwendammerham. Het pand is gelegen op een perceel van ca. 124 m2. Het complex waar het pand onderdeel van is, is gebouwd rond 1980 en voldoet aan de huidige...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
182 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:
Op een goede en mooie locatie aan de Nieuwendammerdijk, direct aan het IJ, bieden wij aan een geheel bedrijfspand, van in totaal ca 182m2, welke voor meerdere doeleinden geschikt is, gelegen op het bedrijventerrein Nieuwendammerham.

Het pand is gelegen op een perceel van ca. 124 m2. Het complex waar het pand onderdeel van is, is gebouwd rond 1980 en voldoet aan de huidige maatstaven. De ruimte beschikt over een overheaddeur, die toegang biedt direct tot de ruime hal met een maximale hoogte van ca. 6 meter met daglichttoetreding door de lichtstraat in het platte dak. Tevens is er een wc gesitueerd en ook de vaste trap naar de kantoorruimte op de verdieping. Op de eerste verdieping bevindt er nog een tweede WC, keukenblok en twee ruime kantoorruimtes. Voor de bedrijfshal heeft men beschikking over twee parkeerplaatsen.

Het pand is dus voorzien van een overheaddeur, ruime hal, twee wc's, kantoorruimtes, pantry en daarbij beschikt een telefoon- en alarmcentrale, brandhaspel, airco's, krachtstroomaansluiting en betondrukvloer van 400kg/m2 op de begane grond.


Oppervlakte:
Begane grondverdieping: ca. 124m2
Eerste verdieping: ca 58m2.

Kadastrale informatie:
Gemeente Amsterdam, sectie AR, nummer 914.

Eigendom:
Het pand is gelegen op erfpachtgrond (voorwaarden 1996), einde tijdvak 31 juli 2045.

Monumentale status:
Niet van toepassing.

Locatie:
Het pand is gelegen in Amsterdam Noord, aan het IJ en nabije omgeving van Waterlandplein.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen en goede bereikbaarheid naar de Ringweg A-10 Het openbaar vervoer (busstation) is op enkele minuten afstand.

Parkeren:
Vrij parkeren op eigen terrein of op de openbare weg. Er is geen parkeervergunning vereist.

Vraagprijs:
€ 289.000,- kosten koper.

Bijzonderheden:
- voordurend recht van erfpacht, bepalingen 1996
- totale oppervlakte kavel 124 m2
- totale oppervlakte bedrijfsruimte ca. 182 m2

Zakelijke lasten:
Rioolrecht: € 128,40 per jaar
Jaarlijkse canon: € 1.308,55 per half jaar
OZB-E: P.M.
WOZ waarde: P.M.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
182 m²
In units vanaf
182 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AR
Perceel
914
Oppervlakte
124 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Nieuwendammerdijk 526 H1 AMSTERDAM, Nieuwendam

naar Nieuwendammerdijk 526 H1 AMSTERDAM, Nieuwendam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand