Vorige | Volgende
Verhuurd

Nieuwe Spiegelstraat 48 Amsterdam, Spiegelkwartier

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

ALGEMEEN Op een uitstekende en chique locatie in een van de drukste winkelstraten van Amsterdam – de Nieuwe Spiegelstraat - bieden wij een mooie winkelruimte te huur aan met een vloeroppervlakte van circa 35 m2. Het pand is gelegen in het gedeelte van de Amsterdamse grachtengordel dat ook wel 'Het Spiegelkwartier' genoemd wordt. Dit gebied heeft (inter) nationale bekendheid verworven vanwege de...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
35 m²

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een uitstekende en chique locatie in een van de drukste winkelstraten van Amsterdam – de Nieuwe Spiegelstraat - bieden wij een mooie winkelruimte te huur aan met een vloeroppervlakte van circa 35 m2.

Het pand is gelegen in het gedeelte van de Amsterdamse grachtengordel dat ook wel 'Het Spiegelkwartier' genoemd wordt. Dit gebied heeft (inter) nationale bekendheid verworven vanwege de vele kunsthandels en –galeries die er gevestigd zijn. De Nieuwe Spiegelstraat ligt midden in de grachtengordel en vormt als het ware een drukbezochte rode loper naar het Rijksmuseum. Daarnaast ligt het op loopafstand van zowel het Centraal Station, De Munt, het Weteringcircuit, het Leidseplein en vele winkelstraten, uitgaansgelegenheden, kantoorgebouwen en woningen die zich in dit zeer centraal gelegen deel van de stad bevinden. De heropening van het Rijksmuseum in 2013 heeft een enorme impuls gegeven aan de Nieuwe Spiegelstraat, waardoor het is uitgegroeid tot een van de drukste winkelstraten van Amsterdam. Voor een meer uitgebreide omschrijving van het Spiegelkwartier en de historie verwijzen wij naar de bijlage bij deze brochure.

De winkelruimte is een mooie open ruimte, van ca. 20m2. Het heeft een heel groot raam voor een zeer representatieve etalage. De ligging (het drukste stukje van de Nieuwe Spiegelstraat) en het natuurlijke lichtinval maakt het een zeer aantrekkelijke winkel met veel mogelijkheden. Het toilet is gelegen op de begane grond onder de trap naar de bovengelegen verdiepingen. De toegang naar het souterrain is middels een goede en stevige trap bereikbaar. Hier zijn onder meer de pantry en CV-opstelling te vinden.

Er wordt door huidige huurder een overnamesom gevraagd voor de luifel, rolhek en traphek.

VLOEROPPERVLAK
De totale vloeroppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 35 m. verdeeld over begane grond en souterrain.

BEREIKBAARHEID
De locatie is met de auto goed bereikbaar vanaf de A10 ring Amsterdam, afslag S106. In de directe nabijheid, op korte loopafstand, bevinden zich diverse OV-verbindingen (o.a. trams 1, 2, 5, 16, 24 en 25) naar het Centraal Station en alle mogelijke andere delen van de stad.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Daarnaast zijn er in de directe nabijheid diverse parkeergarages.

HUURPRIJS
€ 2.300,- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing, behoudens eventuele meerpremie en/of bijdrage aan de winkeliersvereniging

HUURBETALING
Per maand vooruit.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige, leeg en ontruimde staat. Behoudens eventueel door de kandidaat overgenomen zaken van de huidige huurder.

HUURTERMIJN
5 jaar met optieperioden van telkenmale 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
Tenminste 12 maanden.

LEVERINGEN/DIENSTEN
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

HUURPRIJSHERZIENING
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder zal een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

AANVAARDING
In overleg, kan spoedig

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
35 m²
In units vanaf
35 m²
Perceel
25 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
I
Perceel
1770
Oppervlakte
25 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Nieuwe Spiegelstraat 48 Amsterdam, Spiegelkwartier

naar Nieuwe Spiegelstraat 48 Amsterdam, Spiegelkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand