Vorige | Volgende

Nicolaas Maesstraat 68 AMSTERDAM

Huurprijs € 4.000 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

In het museumkwartier, op steenworp afstand van de Van Baerlestraat bieden wij deze zeer ruime, statige en turn-key op te leveren kantoorruimte aan. De ruimte, verdeeld over drie lagen, meet in totaal ca. 230 m². De bel-etage en eerste verdieping dienen als representatieve kantoorruimtes. Het souterrain wordt momenteel gebruikt als opnamestudio. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime tuin van...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
230 m²

Omschrijving

In het museumkwartier, op steenworp afstand van de Van Baerlestraat bieden wij deze zeer ruime, statige en turn-key op te leveren kantoorruimte aan. De ruimte, verdeeld over drie lagen, meet in totaal ca. 230 m². De bel-etage en eerste verdieping dienen als representatieve kantoorruimtes. Het souterrain wordt momenteel gebruikt als opnamestudio. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime tuin van ca. 58m² met zonneterras.

De entree op de bel-etage geeft toegang naar de ruime kantoorruimte van ca. 53m² met authentieke glas in lood ramen aan de achterzijde. Verder bevindt zich op deze etage een keuken, toilet en de toegang tot de tuin.
Via de trap is de eerste verdieping alsmede het souterrain bereikbaar.
Op de eerste verdieping zijn drie kantoorruimtes met verschillende oppervlakten gerealiseerd. De plafonds hebben karakteristieke ornamenten en de houten vloeren een visgraat motief. De kantoorruimte aan de tuinzijde heeft de beschikking over een loggia. Op deze etage is tevens een badkamer en separaat toilet aanwezig.
In het ruime souterrain zijn vier ruimtes gerealiseerd, waarvan de grote ruimte ca. 28m² meet.

De locatie is zeer courant. Door de ligging om de hoek van het Museumplein en de P.C. Hooftstraat, de diverse winkels en de gezellige horecagelegenheden is deze locatie bij zeer veel bedrijven in trek.

Huurprijs:
€ 4.000,- per maand. Over de huurprijzen wordt geen BTW berekend.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Totale oppervlakte:
Ca. 230m².

Opleveringsniveau:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bereikbaarheid:
Prima tramverbinding (Tram 3, 5, 12, 24).

Parkeren:
Betaald parkeren.

Leveringen/diensten:
P.M. Huurder dient zelf het contract voor gas, water en elektra af te sluiten.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model 2003) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een optietermijn van nog eens vijf jaar of tien jaar met vijf jaar optietermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een waarborgsom storten of een bankgarantie doen stellen van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Aanvaarding:
In overleg.
Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
230 m²

Foto's