Vorige | Volgende
Verkocht

Molenstraat 22 * SCHAGEN, Centrum

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een goede locatie in het Centrum van Schagen lift dit royale winkelpand met zelfstandige woonruimte op de bovengelegen verdiepingen. In de directe omgeving vindt u diverse supermarkten, het druk bezochte en populaire winkelcentrum "Makado", de winkelstraat Gedempte gracht en het NS-station. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
215 m²
Opp winkelruimte
215 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een goede locatie in het Centrum van Schagen lift dit royale winkelpand met zelfstandige woonruimte op de bovengelegen verdiepingen. In de directe omgeving vindt u diverse supermarkten, het druk bezochte en populaire winkelcentrum "Makado", de winkelstraat Gedempte gracht en het NS-station. De bereikbaarheid is goed en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg en directe omgeving.

Het winkelpand heeft een frontbreedte van beide 9meter! Met veel raampartijen en biedt op de begane grond een oppervlakte van maar liefst 215m2. De woonoppervlakte van de bovenwoning bedraagt 132m2, verdeeld over twee verdiepingen. Daarbij is er een nog een groot en zonnig dakterras (Zuid) van 132m2 welke via de woning te bereiken is. Aan de achterzijde bevindt zich nog een tuintje en grote opslagruimte, met een grote dubbele deur, welke ook via het plein aan de achterzijde goed te reiken is

De mogelijkheden die dit pand bieden zijn legio, zoveel op technisch vlak qua indelingsmogelijkheden als op bestemmingsniveau qua diverse exploitatiemogelijkheden.

De huidige indeling is als volgt:
Begane grond Winkelpand; via de centrale entree stapt u direct de riante winkelruimte in. Deze open ruimte biedt u dus tal van mogelijkheden! In de hal is de toiletruimte en de trapopgang naar het bovengelegen woonhuis. Deze hal is ook te bereiken via de afgesloten steeg aan de zijkant van het pand. De pantry bevindt zich aan de achterzijde van het winkel en daar is ook nog toegang tot de binnentuin. Aan de achterzijde ligt dus ook nog de royale opslag-/magazijnruimte die ook via de openbare weg te bereiken is.

Eerste verdieping: de bovenwoning heeft op de begane grond een eigen entree. De royale woonkamer is afgewerkt met wanden en parket op de vloer. Grote ramen aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde naar het dakterras zorgen voor veel lichtinval. De open L-vormige keuken, ligt aan eveneens aan de achterzijde en is voorzien van apparatuur maar ook is er nog genoeg ruimte voor losse apparaten. Het dakterras ligt op het Zuiden en is riant maar heeft genoeg beschutting voor de nodige privacy.

Tweede verdieping: vanaf de overloop zijn er maar liefst vier slaapkamers, wel verschillend in grote, te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel en is geheel betegeld.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik en geheel ontruimd.

Parkeren:
Vrij parkeren middels een blauwe zone.

Vraagprijs Huur
€ 5.250,- per maand

Leveringen/diensten HUUR:
Exclusief. Huurder dient zelf de aanmelding te verzorgen.

Overeenkomst HUUR:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn HUUR:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een telkenmale verlenging.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling HUUR:
Huurder zal een waarborgsom stellen van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Vraagprijs Koop:
€ 575.000,- kosten koper.

Zekerheidstelling KOOP:
10% Waarborgsom c.q. Bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekenen koopakte bij de notaris te ontvangen te zijn.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
215 m²
Opp winkelruimte
215 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Schagen
Sectie
C
Perceel
1533
Oppervlakte
350 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's