Vorige | Volgende
Verkocht

Kombuisweg 35 * AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een goede en mooie locatie bieden wij een geheel bedrijfspand, op een hoek, met eigen terrein aan, gelegen aan de Kombuisweg 35. Het eigen terrein is ca. 300m2 groot. Doordat het pand op een hoek is gelegen, met de Nieuwe Hemweg, is de bereikbaarheid ideaal. De totale grootte is ca. 435m2 en is verdeeld over 215m2 op de begane grond en 220m2 op de eerste verdieping. De...

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
425 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:
Op een goede en mooie locatie bieden wij een geheel bedrijfspand, op een hoek, met eigen terrein aan, gelegen aan de Kombuisweg 35.

Het eigen terrein is ca. 300m2 groot. Doordat het pand op een hoek is gelegen, met de Nieuwe Hemweg, is de bereikbaarheid ideaal. De totale grootte is ca. 435m2 en is verdeeld over 215m2 op de begane grond en 220m2 op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte beschikt over o.a. een overheaddeur van 3,25m hoog, diverse kantoorunits, C.V.-installatie en parkeerplaatsen (3-5) voor het pand.

Tevens beschikt het over een pantry, telefoon- en alarmcentrale, brandhaspels, krachtstroomaansluiting en betondrukvloer op de begane grond.

Het pand is thans verhuurd tot en met 31 maart 2018 tegen een huurprijs van € 21.000,- per jaar.

Indeling:
Begane grondverdieping; totaal oppervlakte ca. 215 m2, bestaande uit 165 m2 bedrijfshal en ca. 50m2 kantoor/overige ruimte.

Via de eigen entree en vaste trap komt men op de eerste verdieping welk toegang geeft tot de kantoorverdieping van ca. 220m2 met een tweede toilet en douche.

Kadastrale informatie:
Gemeente Amsterdam, sectie AI, nummer 622-A1.

Eigendom:
Het pand is gelegen op erfpachtgrond welke voor 50 jaar is afgekocht, tot en met 2052.

Monumentale status:
Niet van toepassing.

Locatie:
Het pand is gelegen in Stadsdeel Westpoort in het hart van het Westelijk havengebied.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen en goede bereikbaarheid naar de Ringweg A-10 (afslag S101 en S102). Het openbaar vervoer is op enkele minuten afstand.

Parkeren:
Vrij parkeren op eigen terrein of op de openbare weg. Er is geen parkeervergunning vereist.

Vraagprijs:
€ 399.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
425 m²
In units vanaf
425 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AI
Perceel
622
Oppervlakte
300 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Kombuisweg 35 * AMSTERDAM

naar Kombuisweg 35 * AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand