Vorige | Volgende

Koestraat 44 A Amsterdam, Centrum

Huurprijs excl. BTW € 2.000 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

In een historisch stukje Amsterdam, om de hoek van de Nieuwmarkt en tussen de Oudezijds Achterburgwal en Kloveniersburgwal ligt dit leuke en geheel gerenoveerde winkelruimte aan de Koestraat 44-H. Naast de hoek gelegen van de Kloveniersburgwal is deze winkelruimte gesitueerd met een mooie historische gevel, deels van hout en bakstenen. Eigenaar heeft de gehele ruimte helemaal gerenoveerd waardoor...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
50 m²

Omschrijving

In een historisch stukje Amsterdam, om de hoek van de Nieuwmarkt en tussen de Oudezijds Achterburgwal en Kloveniersburgwal ligt dit leuke en geheel gerenoveerde winkelruimte aan de Koestraat 44-H.

Naast de hoek gelegen van de Kloveniersburgwal is deze winkelruimte gesitueerd met een mooie historische gevel, deels van hout en bakstenen. Eigenaar heeft de gehele ruimte helemaal gerenoveerd waardoor men het pand meteen kan betrekken.

Het pand is verdeeld over drie lagen, elk ca 18m2 groot. Souterrain heeft een stahoogte van 2,40m hoog waardoor deze goed te gebruiken is voor vele doeleinden. Ook is het mogelijk om via de openslaande deuren het souterrain te bereiken vanaf de straatzijde. De begane grond heeft een open structuur en geeft toegang tot het souterrain en eerste verdieping. Op de eerste verdieping ligt de geheel vernieuwde badkamer met wc en douche.

Het geheel beschikt over veel ramen waardoor het natuurlijk lichtinval ideaal is. Het enige wat huurder nog moet doen is een vloer aanbrengen om te beginnen. De buitenkant is ook zeer recent volledig geschilderd waardoor dit ook voor de komende jaren onderhoudsarm is.

In de nabije omgeving bevinden richting Nieuwmarkt, zich een groot aantal eetgelegenheden. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor de lunch en een eventueel diner zeer uitgebreid is.

Bestemming is Gemengd-2.

Oppervlakte:
totaal ca. 50 m²

Huurprijs:
€ 2.000,- per maand excl. BTW

Opleveringsniveau:
In huidige en geheel gerenoveerde staat. Plafonds egaal afgewerkt en de wanden gesaust. Nieuwe wc - badkamer en nieuwe CV, elektra en betonbak in het souterrain. Tevens deels nieuwe kozijnen en geschilderd.

Bereikbaarheid:
Bus 22, 42 en 43 stoppen op steenworpafstand.
Verder liggen het Centraal Station en station Nieuwemarkt op 5 minuten loopafstand.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Leveringen/diensten:
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten. Eventuele meerpremie van de opstal wordt doorbelast.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
3 maanden huur als borgstelling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet: www.rappange.com
e-mail: makelaardij@rappange.com

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Perceel
18 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
G
Perceel
2276
Oppervlakte
18 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Koestraat 44 A Amsterdam, Centrum

naar Koestraat 44 A Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand