Vorige | Volgende

Kaatsbaan 12 MAARSSEN, Centrum

Koopprijs € 350.000 k.k.

Huurprijs € 2.000 per maand

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

In een levendig winkel- / uitgaansgebied, in het centrum van Maarssen ligt deze horeca (café) ruimte van ca. 70m2 met gerenoveerde bovenwoning van ca. 50m2. De ligging van het pand is zeer gunstig, zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed te noemen. Het café is gelegen in het centrum van Maarssen te midden van diverse uitgaansgelegenheden en winkels, allen op loopafstand. Het café...

Kenmerken

Soort object
Horeca
Type
Café/bar
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp horeca
70 m²

Omschrijving

In een levendig winkel- / uitgaansgebied, in het centrum van Maarssen ligt deze horeca (café) ruimte van ca. 70m2 met gerenoveerde bovenwoning van ca. 50m2. De ligging van het pand is zeer gunstig, zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Het café is gelegen in het centrum van Maarssen te midden van diverse uitgaansgelegenheden en winkels, allen op loopafstand. Het café bestaat uit de begane grond, met aan de achterzijde nog een kleine uitbouw.

De ruimte is recent vrijgekomen en ook direct te betrekken. Indeling is ook nog vrij aanpasbaar voor de huurder dan wel koper, maar op dit moment is aan de voorzijde een rookruimte en aan de achterzijde de bar gesitueerd. In de uitbouw ligt de dubbele toiletgroep en opslag.

De woning, welke recent volledig is geschilderd en met gesausde wanden, heeft een separate opgang en is voorzien van alle voorzieningen, zoals een woonkamer aan de voorzijde, nieuwe keuken aan de achterzijde en een slaapkamer op de tweede verdieping.

Het horecabedrijf wordt zowel te huur als te koop aangeboden zonder overnamesom / goodwill en vrij van lopende verplichtingen.

Opleveringsniveau:
Casco, het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Aanvaarding:
Per direct

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en met de fiets.

Parkeren:
Onbetaald parkeren op de openbare weg.

Leveringen/diensten HUUR:
Exclusief. Huurder dient zelf de aanmelding te verzorgen. Eventuele meerpremie zal aan huurder worden doorbelast.

Overeenkomst HUUR:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn HUUR:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een telkenmale verlenging.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Vijfjaarlijks vindt huurprijsherziening plaats conform de dan geldende marktwaarde.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling HUUR:
Huurder zal een bankgarantie stellen van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Zekerheidstelling KOOP:
10% Waarborgsom c.q. Bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekenen koopakte bij de notaris te ontvangen te zijn.

Kadastrale informatie:
Gelegen op eigen grond. Gemeente Maarssen, sectie A, nummer 4833.

Bijzonderheden KOOP:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.
Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.
De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Café/bar
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
70 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Maarssen
Sectie
A
Perceel
4833
Oppervlakte
120 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's