Vorige | Volgende

Hekelveld 3 - II AMSTERDAM

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

**English translation below** CHARMANT EN GOED INGEDEELD 2-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET BRUISENDE HART VAN HET CENTRUM!! Deze woning is zeer centraal gelegen en geschikt voor diverse doeleinden, zoals belegging, pied-a-terre of als woning voor uzelf op een toplocatie. Uniek in dit deel van de stad! INDELING: Het appartement is gelegen op de tweede etage. U komt binnen in de hal...

Kenmerken

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 58 p/m
Bouwjaar
1928
Ligging
In centrum
Energielabel
Klasse D

Omschrijving

**English translation below**

CHARMANT EN GOED INGEDEELD 2-KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET BRUISENDE HART VAN HET CENTRUM!! Deze woning is zeer centraal gelegen en geschikt voor diverse doeleinden, zoals belegging, pied-a-terre of als woning voor uzelf op een toplocatie. Uniek in dit deel van de stad!

INDELING:
Het appartement is gelegen op de tweede etage. U komt binnen in de hal waar u toegang heeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de lichte woonkamer gelegen met uitzicht op de gezellige binnenstad.
De slaapkamer met vast kast is ook aan de voorzijde gelegen en toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de hal.
De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een koelkast, spoelbak, vaatwasser en 4-pits gasfornuis. Hier is ook de C.V.-ketel opgesteld.
Badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er in de gang nog een vaste kast en een bergkast met aansluiting voor wasmachine/droger.

De gehele woning is voorzien van een fraaie visgraat vloer.

OMGEVING:
De woning is gelegen in het hart van Amsterdam aan het Hekelveld, op het gedeelte tussen de Spuistraat en de Prins Hendrikkade. Het appartement biedt een fantastisch uitzicht op het monumentale Centraal Station en alles wat de stad te bieden heeft ligt binnen handbereik! Binnen slechts enkele minuten is de Dam te vinden met o.a. het Koninklijk Paleis en exclusief warenhuis De Bijenkorf. Verspreid over de buurt zijn tal van gezellige restaurants te vinden. De Jordaan en de prachtige Amsterdamse grachtengordel zijn op slechts enkele minuten loopafstand gelegen!

De bereikbaarheid met de auto is goed, de ringweg A-10 is met circa 10 minuten te bereiken. De mogelijkheden per openbaar vervoer zijn uitstekend. Het Centraal Station is v.v. diverse trein-, bus- en tramverbindingen.

VERENIGING VAN EIGENAARS (VVE):
'Vereniging van Eigenaren Hekelveld 3' is een actieve en gezonde VvE en wordt professioneel beheerd door Valk VVE Beheer. De VvE bestaat uit 5 leden. De servicekosten bedragen € 58,00 per maand. Verhuur (zowel short-stay als long-stay) is toegestaan binnen de VvE.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op eigen grond.

NOTARISKEUZE:
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen midden in het centrum op een toplocatie(!);
- Gebruiksoppervlakte ca. 38 m2;
- Eigen grond;
- Servicekosten € 58,00 per maand;
- Dubbele beglazing;
- Geschikt voor verschillende doeleinden (belegging, pied-a-terre, etc.);
- Verhuur toegestaan binnen de VvE (zowel 'short-stay' als 'long-stay');
- Voorbehoud gunning verkoper;
- Levering: in overleg.

**ENGLISH VERSION**

CHARMING AND WELL DIVIDED 1-BEDROOM APARTMENT LOCATED ON PRIVATE LAND IN THE HEART OF DOWNTOWN!
This centrally situated home is suitable for various purposes, such as investment, pied-a-terre and of course as lovely home for yourself. This property is really unique in this part of town!

DIVISION:
The home is situated on the second floor. You enter hallway where you have access to all rooms. The bright living room is located on the front.
Bedroom with closet, kitchen on the backside with refrigerator, 4 burner gas range, sink and dishwasher.
Bathroom with shower, sink and toilet. Furthermore there is a cabinet in het hallway and a storage with washing machine/dryer connection.

The whole apartment is provided with a nice fishbone floor.

SURROUNDINGS:
The home is located in the heart of Amsterdam at the Hekelveld, between the Spuistraat and the Prins Hendrikkade. The apartment offers a fantastic view on the monumental Central Station and everything that the city has to offer is just a stone's throw away! Within just several minutes you can find the Dam Square with among other things the Royal Palace and exclusive department store De Bijenkorf. Scattered around the neighborhood there are lots of nice restaurants and also the Jordaan and the beautiful Amsterdam's canals are just a few minutes away.

The accessibility by car is good, the highway A-10 can be reached in about 10 minutes. The public transport possibilities are excellent. The Central Station is provided with various train, bus and tram connections.

ASSOCIATION OF OWNERS:
'Association of Owners Hekelveld 3' is an active and healthy 'VvE' and is being professionally managed by Valk VVE Beheer. The association has 5 members. The service costs are € 58,00 per month. Leasing (as well short-stay as long-stay) is allowed within the 'VvE'.

OWNERSHIP:
The home is located on private land.

NOTARY CHOICE:
The purchase deed will be made in accordance with the model of the Royal Notarial professional body, Ring Amsterdam, by a notary who will be appointed by the buyer and holds offices in the region of Amsterdam or within a radius of 5 km of the object that is offered for sale.

SPECIFICS:
- Located on prime location in the city centre;
- Surface approximately 38 m2;
- Private land;
- Service costs € 58,00 per month;
- Double glass;
- Suitable for various purposes (investment, pied-a-terre, etc);
- Leasing is allowed within the 'VvE' (short-stay and long-stay);
- Subject to awarding by seller (voorbehoud gunning verkoper);
- Completion: in consultation.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Rappange Makelaardij B.V. van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 58 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
38 m²
Inhoud
100 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse D
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remaha Avanta
Bouwjaar ketel
2006
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
AMSTERDAM
Sectie
F
Indexnummer
A4
Perceel
7711
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum

Foto's

Kaart Hekelveld 3 - II AMSTERDAM

naar Hekelveld 3 - II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand