Vorige | Volgende
Verkocht

Deltastraat 1 Amsterdam, Rivierenbuurt

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

020-6240363

makelaardij@rappange.com

Omschrijving

Algemene omschrijving: Op een zeer markante locatie ligt deze winkel-/kantoorruimte, welke onderdeel uitmaakt van het complex De Wolkenkrabber, naar ontwerp van architect J.F. Staal. De aangeboden ruimte is ca. 119m2 en is gelegen aan de Deltastraat 1 op de hoek van het Victorieplein. De bedrijfsruimte kenmerkt zich door de zeer goede ligging, grote raampartijen, hoge plafonds en praktische...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp kantoorruimte
119 m²
Opp winkelruimte
119 m²

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een zeer markante locatie ligt deze winkel-/kantoorruimte, welke onderdeel uitmaakt van het complex De Wolkenkrabber, naar ontwerp van architect J.F. Staal. De aangeboden ruimte is ca. 119m2 en is gelegen aan de Deltastraat 1 op de hoek van het Victorieplein.

De bedrijfsruimte kenmerkt zich door de zeer goede ligging, grote raampartijen, hoge plafonds en praktische indeling. In het gehele complex zijn zeer recent (2018/2019) alle kozijnen, inclusief beglazing, vervangen voor nieuwe stalen kozijnen met dubbele beglazing. De gehele ruimte is door een aantal eenvoudige ruimte aan te passen naar eigen inzichten en wensen. De bedrijfsruimte wordt in zijn geheel verwarmd middels de blokverwarming.

De huidige indeling is als volgt; entree, een grote lichte ruimte met toegang tot een kleinere ruimte aan de achterzijde. Tevens is er in het midden een lange gang gelegen die toegang tot alle vertrekken geeft, waaronder nog een mooie grote ruimte aan de voorzijde. Middels een klein trapje is de keuken te bereiken en een ruimte die voor verschillende invullingen gebruikt kan worden. Door het geheel heen zijn er diverse inbouwkasten aanwezig en aan de achterkant is ook nog toegang tot het pand te verkrijgen. Bijzonder is ook dan de bedrijfsruimte zelf via de centrale entree van de flat te betreden is.

De bedrijfsruimte, welke is gelegen op de splitsing van de Vrijheidslaan in de Rooseveltlaan en de Churchilllaan, maakt deel uit van het "Hilwis"-complex en is gebouwd in de zogenaamde "Berlagestijl". In 2012 heeft de Wolkenkrabber een Rijksmonumentale status gekregen. Het pand is gelegen nabij de winkels aan de Rijnstraat, Van Woustraat en de Maasstraat. Het Martin Luther Kingpark aan de Amstel ligt op 10 minuten loopafstand.

Oppervlakte:
Conform NEN2580: 118,9m2

Kadastrale informatie:
Gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 10260-A-1.

Eigendom:
Het pand is gelegen op erfpacht grond en is afgekocht t/m 31 maart 2055 (AB 1994).

Monumentale status:
Rijksmonument per 2012, Monumentennaam: De Wolkenkrabber

Locatie:
Het pand is gelegen in Amsterdam-Zuid (Rivierenbuurt), aan het Victorieplein tussen Churchill-laan en Rooseveltlaan.

Opleveringsniveau:
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met eigen vervoer, goede uitvalswegen en goede bereikbaarheid naar de Ringweg A-10 Het openbaar vervoer (busstation) is op enkele minuten afstand.

Parkeren:
Op de openbare weg middels een parkeervergunning of automaat.

Koopsom:
€ 525.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
10% waarborgsom c.q. bankgarantie dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopakte bij de notaris aanwezig te zijn.

Bijzonderheden:
Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

De koop zal verder geschieden onder normale bepalingen en condities als genoemd in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam, bij de vaste projectnotaris Spier & Hazenberg.

Overig:
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Ex-huurders clausule van toepassing
- Rijksmonument
- Gelegen op een unieke locatie
- Overname van leningen tbv de renovatie ad € 453,45 pm (afkoop is mogelijk)
- Oppervlakte ca 119 m2
- V.v.E. professioneel beheert door NEWOMIJ
- Bijdrage V.v.E. € 363,74 pm incl. voorschot stookkosten € 222,-
- Bestemming Gemengd-2

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: www.rappange.com, e-mail: makelaardij@rappange.com.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Opp winkelruimte
119 m²
In units vanaf
119 m²
Perceel
119 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Indexnummer
1
Perceel
10260
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
wo 31/3/2055

Foto's

Kaart Deltastraat 1 Amsterdam, Rivierenbuurt

naar Deltastraat 1 Amsterdam, Rivierenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand